Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 26 augustus 2015

Friendship

Hallo allemaal, 

Daar ben ik dan al weer. Vandaag heb ik weer een creatie met een nieuw Dutch Doobadoo product die sinds vandaag in de winkel ligt. Ik ben aan de slag gegaan met de Card Art Tie. Ook weer zo'n leuk model voor mannenkaarten.


De basis heb ik overgenomen uit zwart papicolor en het binnenste gedeelte uit wit papicolor. 


Nieuw is ook deze gave Dutch Doobadoo Mask Art Mister. Een mask met brillen, snorren en hoeden. Die heb ik op het witte papier gelegd en daarna ingekleurd met PanPastel. Ik heb verschillende kleurtjes gebruikt. Daarna gefixeerd zodat de kleuren niet meer afgeven.


We hadden bij Dutch Doobadoo al de Cardboard Art Hoeden en Snorren. Ik heb het strikje hieruit erbij geplakt. Het witte laagje eraf gehaald en dan komt het ribbelkarton tevoorschijn. De rand heb ik iets bruin gemaakt met distress inkt Brushed Corduroy.


En hoe leuk zijn ook de Paper Art Black Snorren erbij! 


En zoek je een leuke tekst erbij? Kijk dan eens bij de Dutch Doobadoo Label Art. Er zijn 3 verschillende vellen. 2 In Engels en 1 in het Nederlands. Ook is er een Label Art voor kerstmis. 

Zo heb je snel een mannenkaartje. En ook nog eens in een andere vorm.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en wens je nog een hele fijne dag!

P.s. Ga je naar de KGK beurs in Den Bosch? Deze stropdas kun je in het echie bewonderen op de stand B203 van HobbyVision. Veel plezier op de beurs!

Liefs en tot de volgende keer,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken, wordt je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: