Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 29 juni 2015

Bedankt voor het fijne schooljaar

Hallo allemaal,

Nog een weekje en dan hebben de kinderen alweer vakantie. Tjonge, wat is dit jaar snel gegaan zeg! Robin, de oudste, heeft er al een jaar op zitten op het voortgezet onderwijs. En inmiddels ook een echte puber geworden hihi. Thijmen, de jongste, gaat straks al naar groep 5. 

Thijmen heeft 2 juffen. Dus daar moet natuurlijk iets voor gemaakt worden. En laat nu net bij de Dutch Doobadoo collectie van juli collectie een hele gave Box Art Baroque zijn uitgekomen. 


Ik heb uit kraft papier de basis overgenomen. Dan nog een keer de kanten uit designpapier. Hiervan heb ik een stuk rand eraf geknipt zodat deze net wat kleiner is dan die van het kraftpapier. De randjes bruin gemaakt en opgeplakt.In het doosje heb ik de chocolaatjes uit een merci doosje gedaan. 


Om de chocolaatjes heb ik folie gedaan en een label van Noor! Design gehangen. Ook de tekststempel is van Noor! Design


Ook de andere mallen en designpapier zijn van Noor! Design.

Dit was nummer 1. De andere moet ik nog maken. Maar die wordt hetzelfde. Alleen dan in het blauw. 

Zo, dat was een kort berichtje. Ik ga gauw weer verder aan de freubel, want er moet nog meer af deze week hihi. En dat met het warme weer wat ons te wachten staat. Ik ben er niet zo blij mee. Maar ja, wat doen we eraan....  Gewoon in de relax stand dan maar :)

Ik wens je nog een hele fijne avond/dag en tot de volgend keer!

Liefs,
1 opmerking:


 1. Die box heb je heel erg gaaf gemaakt,
  ik vind hem super geworden, mooi ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) zonnedagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen