Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 2 juli 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge 6

Hallo allemaal,

Daar is dan de 6e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.
Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het is deze keer het vierkante model geworden. 

Natuurlijk hebben de Dutch Doobadoo meiden er al mooie voorbeelden mee gemaakt om jullie te inspireren.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden:


De grootste maat van de mal heb ik overgenomen uit Kraft papier. Daarna een maatje kleiner uit wit cardstock. Het designpapier is van Noor! Design.


Rechtsboven heb ik de Dutch Doobadoo Greyboard Buttons geplakt. Eerst heb ik ze bruin gemaakt met distress inkt en daarna een touwtje erdoor gehaald.


Op de sketch staat dat er een cirkel erop moest komen. En hoe leuk is dan de Dutch Doobadoo Label Art hiervoor te gebruiken. En had ik gelijk een tekst op mijn kaart. Deze Label Art past ook nog eens precies op de Noor! Design vlindermal. En bij een vlindermal moeten natuurlijk ook de Dutch Doobadoo Paper Art vlinder!


Achter het rechthoekige strook papier heb ik die leuke Noor hartjesmal geplakt. En dan mag natuurlijk ook niet de Dutch Doobadoo Paper Art hart ontbreken.


Nieuw deze maand bij Dutch Doobadoo zijn de Kraft Art bladeren 2. De linker 2 blaadjes zitten aan elkaar. Leuk hè. En het rechter blaadje zit ook op dit vel.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 juli 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan dit bericht op ons Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky.

Heb je geen blog, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 juli met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:


 470.713.012 Dutch Box Art Baroque  470.715.801 Mask Art A4 Silhouetten

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,2 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Monique, erg heeeeelll erg mooi.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Oh wat ontzettend gaaf gemaakt zeg, woww ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) zonnedagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen