Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 1 juni 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #5

Hallo allemaal,

Daar is dan de 5e Sketch Challenge. Afgelopen keer was een een succes met veel inzendingen. We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.


Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het is het bloem model geworden. Je zult zien echt een heel leuk model!

Dit is mijn voorbeeldkaart geworden:


De grootste maat heb ik overgenomen uit kraft papier. Daarna een maatje kleiner uit crème kleurig papier. En dan nog een maatje kleiner uit het designpapier van Noor!Design: Botanical. Ook de labels die ik achter de mal en stempel heb gebruikt, komen ook uit dit papierblok.

De stempel (Noor!Design Flower Script) heb ik ingekleurd met Sennelier. Daarna rondom gescheurd en de randjes bruin gemaakt. Achter de stempel heb ik een ronde mal van Noor!Design geplakt. Ook deze is weer uit het designpapier gestanst.

En natuurlijk ook nu weer met de Dutch Doobadoo Paper Art vlinder gebruikt. Net als de Cardboard Art pijlen. Hiervan heb ik ook de rand iets bruin gemaakt.

De bloementoef heb ik gemaakt met de nieuwe bloemenmal van Noor! Design. 

Oeps, vergeet ik het bijna. In plaats van een strook papier (zoals op de sketch is aangegeven) heb ik een randje kant geplakt. Helaas kun je het niet zo heel goed meer zien. Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 juni 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op ons Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky.

Heb je geen blog, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 
joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). En de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:470.713.582 Dutch Doobadoo Card Art Zuigfles    470.713.013 Dutch Doobadoo Box Art Melkpak

We hopen dat julie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,


1 opmerking:

  1. Wat een leuke sketch weer Monique, ook je kaartje vind ik super!
    Bedankt dat je dit met ons wilde delen.

    Groetjes Jannek

    BeantwoordenVerwijderen