Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







zaterdag 15 november 2014

Dutch Doobadoo Bloghop Card Art Taart

Hallo allemaal,

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Deze maand is dat de Card Art taart. Een hele leuke vorm voor een verjaardag of zomaar als kadootje. Even wat anders dan een kaart.
Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn, kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen. Dus doe gezellig mee.


Wat moet je doen?

Ga tussen 15 november t/m 18 november 2014 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.

Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.


Wat leuk dat jullie weer komen bloghoppen. Dit vinden we echt heel erg leuk en wordt zeker door ons gewaardeerd! En als het goed is, kom je net bij de prachtige creatie van Miranda vandaan.

Dit is dan mijn creatie geworden



Vorige maand heb ik een hele leuke workshop gevolgd bij Nicole Dieltjes en ik dacht: laat ik het zelf ook maar eens proberen. Pffff dat viel echt nog niet mee, maar ik ben uiteindelijk wel tevreden.



Het canvas heb ik eerst voorzien van een laagje gesso en nadat het droog was, heb ik de Dutch Doobadoo Mask Geometric (470.715.501 (rechtsonder) en de Mask Small Circles (linksboven) 470.715.019 eropgelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta.


Het MDF schort 460.440.060 heb ik eerst ingesmeerd met gesso en daarna de Dutch Doobadoo Masks Small Leaves 470.715.036 en 470.715.036. Ook deze weer ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta.


De Card Art taart 470.713.501 heb ik enkel uitgeknipt uit zwart papier. De mal weer op het papier gelegd en ingesmeerd met Viva modelleerpasta zilverkleur. Daarna zilverkleurige embossingpoeder erop gestrooid.


De structuurpasta heb ik wat op kleur gebracht met PanPastels. Het designpapier is nog een oudje van Magnolia. Nadat ik alles opgeplakt had, de bloementoeven erop gelegd en geplakt. Rechtsonder nog 2 hartjes die ik een tijdje geleden bij de Action gekocht heb.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk alvast bedankt voor jullie altijd leuke reacties. Echt zo leuk om te lezen!

En dan nu hop, hop, naar de creatie van Kim.

22 opmerkingen:


  1. Wat onwijs gaaf is dit geworden, wowww ☺

    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onwijs mooie kaart. Wat een werk heb je daar aan gehad.... zoveel te zien, erg leuk...op naar Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super gaaf om hem op een mixed media te verwerken. zo zie je maar hoe veelzijdig zo'n mal kan zijn. Je word er spontaan hebberig van want na het zien van al die gave uitwerkingen zou je het liefst er gelijk zelf mee aan de slag willen gaan

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart, vol met details, prachtig gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een schitterende canvas heb je gefreubeld Monique, ziet er prachtig uit...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf hoor op zo'n canvas, leuk in combinatie met het schortje!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ook deze vind ik wel heel appart en erg mooi groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. zo leuk om te zien, die bloemen maken het helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. woh, mooi! Wat een werk heb je er van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een super project is dit geworden. ik zou hem zo in mijn keuken hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super leuke creatie!
    Ik hop snel weer verder.
    Fijn weekend
    groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Monique,
    Wat een mooierd is het geworden een leuke manier om de mal te gebruiken ook en geweldig om te zien wat je met deze taartmal allemaal kan.

    Ik hop weer verder naar de
    volgende creatie
    een fijne zondag
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super mooi gemaakt. Mooie kleuren heb je gebruikt.
    Ik hop snel door.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtig projectje heb je gemaakt! Gaaf hoor!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zag hem volgens mij al langskomen via facebook. Wauw! Leuk canvasje voor in de keuken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige creatie, heel mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen