Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 22 november 2014

Dream

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik je weer een creatie laten zien op het Hobbyvisionblog. Ik heb deze keer de MDF Bureau organizer van Pronty opgepimpt. Wat een leuk kastje is dit zeg! En ook zo leuk om op te pimpen.Alle onderdelen zitten los in de verpakking, dus makkelijk over te nemen op het designpapier. Ik heb alleen de buitenkant voorzien van het Pion - My Precious-Daughter.htm designpapier. 

De linkerkant

De randen heb ik bruin  gemaakt met destress inkt Vintage Photo.


De rechterkantDe onderste twee laatjes kunnen ook nog open.

Ik heb diverse Noor! Design stansen en Dutch Doobadoo producten gebruikt:
Blauwe randmal 6002/0149 (op de onderste 2 laatjes)
Blauwe randmal 6002/0262 (Op het bovenste gedeelte naast het roze lint)
Vintage Flourishes blad 6003/0037
Vintage Flourishes blad 6003/0032
Vintage Flourishes blad 6003/0027

Dutch Label Art 474.007.003

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog een vraag? Stel ze gerust hoor! En natuurlijk bedankt voor jullie leuke reacties! 

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten