Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 1 september 2014

Hoera Dutch Doobadoo 1 jaar!!

Vandaag is het feest, want Dutch Doobadoo bestaat precies 1 jaar. Het is precies een jaar geleden dat we onze eerste producten op de markt gebracht hebben. En dat heeft ons geen windeieren gelegd. Heel veel hobbyisten kennen inmiddels de naam Dutch Doobadoo al en iedereen weet wat een Dutch Shape Art mal is. 


We zijn hartstikke trots dat we dit binnen een jaar hebben weten te realiseren. In dit afgelopen jaar zijn er wat verschuivingen geweest binnen ons Design Team, maar ik kan wel zeggen dat er nu een team staat waar we de toekomst mee in kunnen en willen. Het leek me leuk om alle Design Team leden vandaag even aan het woord te laten!

Jolanda, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Ik heb niet een specifiek product gekozen maar een productgroep en dat zijn de Dutch Shape Art mallen. Toen ik het idee van deze mallen bedacht, zag ik het zelf helemaal zitten. Al snel bleek in de winkels dat de consument dit product niet begreep. Door een fantastisch Design Team hebben door middel van demo's in winkels en door tutorials op ons blog deze productgroep op de kaart gezet. We gaan hiermee echt "back to basic", weer lekker tekenen en knippen. De prijs van deze mallen is slechts € 4,95 per stuk. Hier kunnen toch geen peperdure stansmallen tegenop? We hebben inmiddels al een uitgebreide collectie met heel veel leuke modellen.Diny, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Het is ook voor mij moeilijk kiezen, net zoals voor mijn andere teammaatjes. Ik gebruik het meest de Masks, omdat ze voor zoveel technieken gebruikt kunnen worden. Ze worden door mij ingezet bij het werken met Panpastel, dan rol ik over een mask met een klein verfrolletje gevuld met Versamark, haal het mask eraf en bewerk de ondergrond met Panpastel.


Ook als ik met mijn Copics en de airbrush werk zijn de Mask onontbeerlijk, ik heb er zoveel gebruik van gemaakt. Het ene mask is nog mooier dan het andere.


Ben ik met canvassen of ander Mixed Media projecten bezig dan.... je kunt het wel raden, heb ik ook de masks nodig.


Ik moet onderhand ophouden, de mogelijkheden zijn zo eindeloos, maar ik wil je toch ook nog laten weten dat ik ze gebruik bij het doodelen, kijk maar:


Begrijpen jullie nu waarom ik zo blij wordt van de masks van Dutch Doobadoo ? Ik hoop dat dit eerste jaar gevolgd wordt door nog veel meer jaren en heel veel leuke nieuwe producten.
Proficiat Dutch Doobadoo


Joyce, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Tja voor mij zijn dat zeer zeker de Shape Art mallen, ik wil echt geen vierkante kaart meer maken. Wat ik ook erg leuk vind is om deze modellen te gebruiken als Easelkaart. Je kan dat eigenlijk met elk model wel en daar heb ik dan ook al diverse tutorials van gemaakt voor het blog.  We horen bij demo's ook wel eens zeggen dat knippen dat is niks voor mij, dat gaat scheef of is niet mooi, maar als je dan adviseert een goed, scherp schaartje te gebruiken en je later hoort "nou ik ben om" dan is dat helemaal geweldig. Dus iedereen kan er mee uit de voeten!Jenine, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?

Oef, wat mijn favoriete Dutch Doobadoo product is? Dat is een erg lastige vraag. Ik heb namelijk veel favoriete producten. Wat dacht je van alle Shape Art mallen? Ik vind ze geweldig om te gebruiken, leuk om eens een ander model kaart te maken. En het grote voordeel van de Shape Art mallen is dat ze veel goedkoper zijn dan de stansmallen, voor datzelfde geld heb je wel bijna 4 Shape Art mallen :-)
En dan de Laser Paper Art, hoe fijn en gedetailleerd.. ik vind ze geweldig om te verwerken op de creaties. Zo fijntjes krijg je ze nooit met je stansmachine. Er zijn zoveel leuke mediums om ze mee op kleur te brengen.
En tjah, dan hebben we ook nog de Card Art mallen, hoe leuk om bijvoorbeeld eens een leuke slee te maken, of een theepot? Leuk om ter decoratie neer te zetten of als cadeautje weg te geven.
De Cardboard Art, hoe leuk om de bovenkant eraf te scheuren zodat je het "golfkarton" ziet en daar wat witte gesso op te smeren.
Kortom, jullie kunnen al wel lezen dat ik een echte Dutch Doobadoo fan ben.
We hebben nu ook al 2x een beurs in Den Bosch gedraaid waarbij we dan ook de GEHELE collectie van Dutch Doobadoo bij ons hebben, inclusief een leuke demo. Dit is altijd zo'n leuk feestje. Dit concept zullen we dus zeker ook nog vaker gaan doen.
Dat Dutch Doobadoo nog maar 1 jaar bestaat kan ik mij haast niet voorstellen, in dat jaar hebben we al gigantisch veel leuke producten uit mogen brengen.

Ik laat jullie hierbij nog een creatie zien waarbij ik veel Dutch Doobadoo heb gebruikt:


De vorm is gemaakt met een Shape Art mal. Dan zie je links nog een Cardboard Art pijl, daaronder een Kraft Label en rechts nog bloemen gemaakt van Fabric Art.
Een echte Dutch Doobadoo-proof kaart dus.
Marianne, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Mijn favoriete DDBD produkt? Eigenlijk wist ik het meteen en ook weer niet. Want als ik één product kies, doe ik de anderen tekort. Als ik naar mijn eigen creaties kijk van het laatste jaar, zou ik misschien moeten kiezen voor een shape Art mal. Daar zou ik niet meer zonder kunnen. Zo makkelijk in gebruik en zulke leuke resultaten ermee. Maar wat voor mij een extra dimensie aan mijn hobby heeft gegeven zijn toch wel de Masks. Doordat ik bevoorrecht ben om in het DT te mogen werken, moest ik de uitdaging met de Masks aangaan.  Eerst op kaarten met verf en een dabber, panpastels en later zelfs met de airbrush, maar uiteindelijk toch de stap genomen om op canvas ermee te gaan werken met modelleerpasta. En hoe leuk vind ik dat. Mixed Media is geweldig om te doen en zeker met de ontzettend gave Masks. En in 1 jaar tijd zijn het er al heel wat.De Brick Mask heb ik al meerdere malen gebruikt en daarom kies ik deze als mijn favoriete Dutch Doobadoo product. (Ik heb al een keer de naam bouwvakster gehad, omdat ik graag een muurtje metsel ermee). De veelzijdigheid van de Masks is groot en voor vele doeleinden en op verschillende manieren te gebruiken. Mijn creatie is een canvas waarop ik de Brick Mask met modelleerpasta heb gebruikt.Raffaela, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?

Tjeeeee wat een moeilijke vraag , ik ben dol op alle dutch doobadoo producten haha. Maar als ik goed nadenk zijn de shape art mallen en de card art mallen echt favoriet. Vooral de card art mallen vind ik geweldig omdat je er zoveel dingen mee kunt doen. Ze dagen me altijd uit om ze een beetje te verbouwen om er net een andere toepassing mee te maken. Zo heb ik dat ook weer gedaan met de nieuwe slee. Ik heb het tussenstuk wat breder gemaakt en hem op een standaardje gezet . Nu heb je een staande slee waar een waxine lichtje in kan. Door dat ik er venster ingemaakt heb met mica is het net een klein lampje geworden.
Het blijft een eer om voor doobadoo te mogen werken en ik hoop dat we in jaar 2 weer veel mooie nieuwe producten aan jullie mogen laten zien .
Liefs Raf 

Miranda, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Mijn favoriete Dutch Doobadoo product zijn de masks. De masks zijn veelzijdig en  met veel verschillende soorten media te gebruiken. Ik gebruik ze met inkt, acrylverf, modeling paste, pan pastels, oliekrijt, aquarelkrijt of copics ( en een airbrush). De masks zijn er in vele verschillende soorten motiefjes en mijn favoriet daarin is toch wel de bubbles en diamonds en de alphabets oja en vintage en spiderweb.....nou ja eigenlijk zijn ze gewoon allemaal heel erg leuk. Ik combineer ook meestal meerdere masks in een  achtergrond en de motiefjes van Dutch Doobadoo passen allemaal heel leuk bij elkaar.Monique, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?

Jeetje, dit vind ik echt een hele moeilijke vraag. Alle produkten van Dutch Doobadoo zijn geweldig om mee te werken. Zoveel verschillende producten! De Masks zijn een echte uitdaging voor mij omdat ik ze voorheen nooit gebruikte. En nu dus wel, en ik vind ze te gek. De Cardboard en Paper Art zijn ook zo leuk om je kaart mee op te fleuren. Dus je begrijpt het, om er eentje te kiezen, is echt niet makkelijk. Maar als ik toch moet kiezen, dan zijn dat toch wel de Shape-Art mallen en de Card-Art mallen. Het is zo leuk om eens een andere vorm van kaart te maken dan een vierkante of rechthoekige. En van de Card-Art mallen vind ik de vormen echt zo onwijs leuk en origineel. Dus kies ik voor de Card-Art mal en ben aan de slag gegaan met deze Card-Art Clock. Ik laat nu alleen de basis zien, zonder alle poespas. Zo zie je duidelijk de vorm van de klok. En weet je wat ook zo leuk is. Je kunt de mallen gebruiken voor elke situatie zoals geboorte, jubileum, verjaardag en zoals je kunt zien ook voor kerst. 


Ik ben er ook megatrots op om in dit geweldige team te zitten en met de produkten van Dutch Doobadoo te mogen werken. Ik hoop samen met mijn teammaatjes het komende jaar (en jaren) nog veel voorbeelden voor je te mogen maken zodat je kan zien wat er allemaal mogelijk is met de Dutch Doobadoo produkten. 

Liefs,
Monique

Kim, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Een vraag die ook voor mij erg moeilijk is om te beantwoorden, want ik ben dol op alle mooie DDBD producten en werk met alles even graag. En we hebben ook een super gezellig en getalenteerd team waardoor je nog meer ideetjes opdoet met al het moois. Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik toch voor de mooie Laser Paperart. Deze zijn zo fijntjes en ontzettend gedetailleerd. Dat krijg je met een stans echt niet voor elkaar. En ze maken je project echt af vind ik. Ik ben ook erg blij met de nieuwe Paperart voor de mannen, met snorren, brillen en hoeden, want om eerlijk te zijn vind ik het nog steeds moeilijk om creaties voor mannen te maken. En nu wordt dat dus een stuk gemakkelijker! Vandaar ook deze sneak peek van een flessenlabel creatie, met paperart, die ik gemaakt heb voor de 65e verjaardag van mijn vader deze maand.
En bij een feestje hoort natuurlijk ook een kadootjes. Daarom willen we graag onder alle volgers van ons blog een leuk Dutch Doobadoo pakket verloten.

We hopen dat er nog veel mooie jaren bij mogen komen en dat we nog veel mooie producten voor jullie mogen maken!

1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal toppie uit. Ook jouw wekkerklok. Is echt prachtig!!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen