Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 9 september 2014

Joy

Hallo blogvriendin,

Op 1 september jongstleden bestond Dutch Doobadoo 1 jaar. Een jaar waarin al heel veel producten op de markt zijn gekomen. En ook veel verschillende soorten producten. Aan het DT team werd gevraagd wat hun favoriete product is.   

 Jeetje, wat een moeilijke vraag was dat zeg.... Eigenlijk vind ik alles leuk hahaha. Maar ik heb dus uiteindelijk gekozen voor de Card Art mallen. Dit vooral omdat ze afwijken van de gewone vierkante en rechthoekige mallen.

Ik ben dus aan de slag gegaan met de Card Art Clock 470.713.505.  Eerst leg ik de mal op het  Bazzill Cardstock - White papier. (een kleine tip: leg de mal op de achterkant van het papier. Zo zie je de potloodlijnen niet meer als je alles hebt uitgeknipt). Ik plak het op een paar plekken vast met afneembaar plakband zodat het niet kan verschuiven. Dan trek ik het om met een potlood en knip het uit.


Daarna heb ik de binnenste gedeeltes overgenomen op het designpapier van Magnolia en uitgeknipt. Op de mal zie je ook 2 wijzerplaten. Ik heb gekozen voor de bovenste. Die heb ik op (de goede kant) van het designpapier gelegd en ingesmeerd met Viva Dekor Modelliercreme, kleur pearl. Hierna voorzichtig de mal eraf halen en goed laten drogen. Ik maak ook altijd gelijk de mal schoon.


Als het opgedroogd is, krijg je dit effect. 

Onder de wijzerplaat heb ik nog een cirkel kraft papier geplakt. 

Edwin heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Ken je de nieuwe Dutch Paper Art Black - Mustaches 472.950.002 al? Zo leuk! Allemaal hoedjes, snorren en brillen op 1 vel. Uitknippen en opplakken maar. Ik heb Edwin voorzien van een brilletje en de klok heeft in het midden een snorretje gekregen. Edwin heb ik rechts gedeeltelijk geplakt op de nieuwe label van Noor! Design. En op de linkerkant een label van Label Art - Xmas 474.007.004. Echt handig hoor! Kant- en klare labels met teksten op een A4 vel. Even uitdrukken/-knippen en opplakken maar! En nu ook speciaal met kerstteksten in mooie witte letters.


En uiteraard ook weer Noor! Design mallen gebruikt. Want ik kan echt niet zonder hahaha. Ik vind die rendieren en rendieren met slee zo gaaf! Het rendier heb ik na het stansen en embossen nog in de mal laten zitten. Met een dauber en Distress Inkt pad Vintage Photo heb ik de bruine vlekjes gemaakt.En links van het rendier nog de Paper Art Varens 472.948.012 geplakt. Ik vind ze wel wat lijken op een kerstboompje.

Zo dat was weer een heel verhaal. Ik hoop dat je het leuk vindt. En heb je een vraag, stel hem gerust hoor! En alvast bedankt voor je reactie, altijd zo leuk om te lezen. 

Ik wens je nog een fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique


1 opmerking: