Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 31 juli 2021

Dutch Doobadoo Bloghop nieuwe collectie Juli

Hallo allemaal,

Het is weer juli en dan komt de eerste Kerst collectie vaak al uit bij ons. Dus ook dit jaar met weer veel leuks. ben je al nieuwsgierig? 

We zijn met het team alvast aan de slag gegaan met deze toffe collectie en hebben een superleuke bloghop voor jullie gemaakt. Pak een kop koffie of thee en hop gezellig mee!  • Ga van 31 juli t/m 2 augustus 2021 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ik ben aan de slag gegaan met de Card Art  Kerst Album.


 De basis heb ik overgenomen uit kraft. Daarna de binnenmaten uit designpapier van Maja Design. De letters kerst heb ik nog een keer apart overgenomen uit rood papier uit het bijpassende designpapier. Op het eerste blad heb ik de poinsettia van Noor! Design geplakt. Langs de rand heb ik nog een paar pareltjes gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.

Card Art Kerst Album
470.784.017

470.784.017 Dutch Doobadoo Card Art Kerst Album

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit

Dit zijn de volgende bladzijdes. 


Op de laatste bladzijjde heb ik de nieuwe Build Up Boo Rendier geplakt. Ik vind deze build up echt zooo gaaf!! Ik een stuk wit cardstock gemat op blauw cardstock. Hierop heb ik de kerstmal van CarlijnDesign (CDSN-0078 Grote teksten Kerst) geplakt. Het rendier heb ik op de bovenkant vastgeplakt, net alsof die het stuk cardstock vasthoudt. 

Dutch Build Up Boo Rendier
470.784.012

470.784.012 Build Up Boo Rendier


Ik heb het album heel rustig gehouden. De mallen die ik verder heb gebruikt, zijn van Elizabeth Craft Designs:

- 1687 Stans Slee
- 1569 Stans Iglo
- 1565 Stans IJsbeer

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 


Dan wens ik je nog veel plezier met hoppen. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,6 opmerkingen: