Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 15 april 2021

Dutch Doobadoo Bloghop Crafty Kit XL Time to Party

 Hallo allemaal,

Hou jij van een feestje? Dan is deze Crafty Kit XL Kit Time to Party wat voor jou! Het designpapier is vrolijk en heeft leuke feestpatronen en zo ook het bijpassende stansvel.Met het team zijn we aan de slag gegaan met deze toffe kit en hebben weer een superleuke bloghop gemaakt waar je vrolijk van wordt. Hop je gezellig mee? • Ga op 15 april 2021 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat ook daar een leuke reactie achter!

  Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. En dit is dan mijn voorbeeld geworden.   De plaatjes komen uit het uitdrukvel dat in deze kit zit. De stempel is een oudere stempel van Noor! Design. In de bovenste en onderste flap heb ik gaatjes gemaakt om zo de envelop te sluiten met een lintje.

De achterkant van de envelop. De vlaggetjesslinger is van Magnolia. En ook deze plaatjes komen uit het uitdrukvel.


De binnenkant van de envelop. En weet je wat ook zo leuk is? Deze envelop kun je ook gebruiken voor je slimline kaarten.Ik heb ook gelijk een kaart gemaakt voor in de envelop. Ik heb hiervoor de binnenmaat van de envelop gebruikt. Bij het overnemen heb ik gelijk ook de bovenste flap van de envelop mee overgenomen. De mal op de kaart is van Noor! Design.


 
Op het groene designpapier heb ik de Dutch Doobadoo Mask Art Party gelegd en ingesmeerd met de witte Dutch Doobadoo Structuurpasta. Op de mal heb ik het cijfer 4 geplakt. Deze heb ik overgenomen uit de Dutch Stencil Art Cijfers. Deze zijn zo leuk te gebruiken voor o.a. kinderkaarten.

Mask Art Party 
470.715.039

470.715.039 Mask Art Party

Dutch Doobadoo Structuurpasta Wit
870.000.000

870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml

Dutch Stencil Art Cijfers
470.455.003

470.455.003 Dutch Stencil Art Cijfers


En dan nog een keer de envelop met de kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 


Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer! 

Liefs,6 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie kaart heb je gemaakt Miranda en erg leuk hoe je de party mask op het design papier hebt gebruikt.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een vrolijke kaart. Daar zal de ontvanger vast en zeker blij mee zijn.

  Liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief schattig kaartje met envelop.
  Leuke details heb je gebruikt.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk en zo lekker vrolijk. Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen