Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 24 april 2021

Bloghop Hobbizz

 Hallo allemaal,

De nieuwe Hobbizz stempel is weer een aanwinst voor je collectie. Allemaal leuke teksten voor een verjaardag of een feestje. Bij de kit zit ook de mooie Noor! Design bloem. Die kun je bewonderen op de creaties van het team.

** klik {HIER} om de kit te bestellen **
Met het Hobbizz Design Team zijn we met deze kit aan de slag gegaan en hebben een superleuke bloghop gemaakt. Hop je gezellig mee?

Wat moet je doen?

  • Ga op 24 april 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Corry vandaan. Dit is dan mijn voorbeeld geworden.

Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Crafty Kit Alison gebruikt. Deze zit in de Kit Explosiedoosje.

Kit Explosiedoosje

Kit Explosiedoosje


In het midden heb ik de Blauw Frame Viola van Noor! Design geplakt. Binnen in deze mal zitten nog meer rechthoekige mallen. De grootste heb ik uit het designpapier van de Crafty Kit gestanst. De 2 kleinste heb ik gebruikt voor de stempels.

Blauw Frame Viola
6002/1587

6002/1587 Blauw Frame Viola 


Zijn deze stempels niet supergaaf?? 
 

Bij deze kit zitten ook deze bloemen. Echt één van mijn favoriete bloemen. Bij het stansen wordt ook gelijk een klein rondje in het midden uitgestanst. Hierdoor kun je de meeldraden halen die in de Kit Foambloemen zit.

Kit Foambloemen

Kit Foambloemen

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 


Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,4 opmerkingen: