Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 3 februari 2022

Lente

 Hallo allemaal,

Nog een paar weken en dan begint de lente. Heerlijk gewoon, ik kan niet wachten. Daarom heb ik maar  een lente kaart gemaakt om alvast een beetje in de stemming te komen haha. Voor deze kaart heb ik oude en nieuwe Dutch Doobadoo mallen met elkaar gecombineerd. Want ook de oudjes blijven toch gewoon superleuk om te gebruiken. Voor de basis heb ik de Shape Art Cloud gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen uit blauw cardstock en een maatje kleiner uit zwart cardstock. En nog een maatje kleiner uit glad wit cardstock. 

Shape Art Cloud
470.713.145


Op het gladde cardstock heb ik wolken en gras aangebracht met de 2 nieuwe Dutch Doobadoo masks Clouds en Grass. Ik ben begonnen door eerst het grasrandje te maken met de Mask Grass. Ik leg de mask onderaan op het papier net zo hoog als ik het grasrandje wil hebben. Vervolgens heb ik met groene distress inkt het gras gekleurd. In de punten heb ik de kleur iets meer aangebracht dan naar onderen. Daarna ben ik verder gegaan met de wolken. De mask Clouds leg ik bovenaan, net een klein stukje van de rand af. Vervolgens heb ik met lichtblauwe distress inkt Tumbled de wolken gekleurd. Bij deze mask kleur je naar boven, terwijl bij het gras je naar onderen toe kleurt. Na het kleuren van de 1e rand neem ik een andere zijde van de mask en leg deze een stukje onder de de rand die ik net heb gekleurd. En zo ben ik verder gegaan tot aan de grasrand. Als je telkens een andere zijde van de mask neemt of de andere kant (spiegelbeeld), krijg je een mooie afwisseling in de wolken. 

Dutch Doobadoo Mask Clouds
470.784.073Dutch Doobadoo Mask Grass
470.783.074Na het kleuren, heb ik de kaart opgepimpt met de leuke bijtjes, bijenkorf en bloemen van Marianne Design. De vleugeltjes heb ik uit glitterkarton overgenomen.

- Creatables Daisy LR0748
- Collectables Eline's Bees COL1505
- Paperback Pretty Paper Rainbow PK9175 (voor de honingraat)
- Paper Pad Double sided Unicolor Bright Essentials SL-ES-PP04 (voor de bijtjes, bloemetjes en letters


De tekst lente is van Elisabeth Craft Designs.

- Planner Essentials 37 - Stitched Letters & Numbers 1863 


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten