Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 5 februari 2022

Bloghop Dutch Doobadoo collectie januari 2022

 Hallo allemaal,

Wij zijn weer razend enthousiast over de nieuwe Dutch Doobadoo collectie. En we hopen jullie ook!


Natuurlijk zijn we met het team hiermee aan de slag gegaan en hebben een superleuke bloghop voor jullie gemaakt. 


  • Ga van 5 februari t/m 8 februari langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben met deze collectie aan de slag gegaan. Het is bijna Valentijd en daarom heb ik gekozen voor de Shape Art Love en heb dit gecombineerd met een al wat oudere mal. Want ook die blijven superleuk om te gebruiken.

Voor de basis heb ik de Card Art Hearts gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock. De binnenmaten heb ik overgenomen uit designpapier van een eerdere Crafty Kit XL dat helaas niet meer leverbaar is. 

Dutch Doobadoo Card Art Hearts
470.713.658Op het rechtervierkant heb ik de nieuwe Shape Art Love geplakt. Ik heb dit uit rood, zwart en wit cardstock overgenomen en daarna nog een kleinere maat uit designpapier. De tekst komt uit een malletje maar weet niet meer waarvan die is. De wolkjes zijn een oudere mal van Noor! Design.

Dutch Doobadoo Shape Art Love
470.784.083
De Magnolia heb ik gekleurd met Copics. Ik weet helaas niet meer welke kleuren ik heb gebruikt.
Bij een Valentijnskaart mag een brievenbus voor de valentijnskaartjes natuurlijk niet ontbreken. De brievenbus en de bijbehorende envelopjes zijn van Marianne Design. 

- Mailbox CR1519
- Envelope set CR1518


Om de bloghop verder te volgen, ga je van af hier verder naar


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en nog veel plezier met het hoppen. Tot de volgende keer!4 opmerkingen: