Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 3 december 2020

Bloghop Noor! Design Mon Ami

 Hallo allemaal,

Er zitten 2 hele leuke Mon Ami stansen in de nieuwe collectie. En je kunt ze heel makkelijk met elkaar combineren.


Onze handjes jeukten natuurlijk weer om hiermee aan de slag te gaan.
 

?

 Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?

 • Hop op 3 december langs alle blogs en laat er een leuke reacties achter.
 • Als je overal een reactie hebt achter gelaten, kom je weer terug op het Noor! Design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Wat leuk dat je meedoet met de bloghop. Als het goed is, kom je net bij Ineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met deze 2 superleuke Mon Ami's.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Box Art Waves gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Advent.

Paper Bloc Advent
6011/0673

6011/0673 Paper bloc Advent

Dutch Box Art Waves
470.713.071

470.713.071 Dutch Box Art Waves


Op de achterkant heb ik de Silent Night Windows geplakt. Met het blauwe papier met sterren lijkt het net alsof je door het raam naar buiten kijkt. Met de sneeuwpen heb ik wat sneeuw op het raam en de luiken gemaakt.

Silent Night Window
6002/1504

6002/1504 Silent Night Window


Kijk eens hoe leuk het nieuwe hekje is. Ik heb deze uit zwart cardstock gestanst. Na het stansen zie je de houtstructuur, echt zo gaaf! Aan het hekje heb ik nog de Silent Night stans Lampjes gehangen.

Little Happiness Stans Hekje
6002/1553

6002/1553 Little Happiness stans hekje

Silent Night stans Lampjes
6002/1590

6002/1590 Silent Night stans Lampjes


En dan mag natuurlijk de denneboom niet ontbreken.


En dan natuurlijk de 2 Mon Ami's Santa en Dasher.  Ik vind ze echt helemaal geweldig! Ik heb ze uit glad cardstock gestanst en op kleur gebracht met distress inkt. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop af te sluiten, ga je vanaf hier verder naar ons  


En vergeet ook niet om hier een reactie achter te laten.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


 

5 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk is deze. Super dat je 'm hebt gemaakt met één van de nieuwe mallen van Dutch Doobadoo, is hier zeer geschikt voor zo te zien. Je hebt mij weer geïnspireerd. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart en ook weer heel anders dan de andere kaarten die met de mallen gemaakt zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goede uitleg en mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen