Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 27 augustus 2019

Bloghop Bella Lulu - Funny Santa

Hallo allemaal,

Ben jij ook zo dol op kerst? Dan hebben we weer een supergaaf knipvel voor jullie!

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **

3000/0043 Bella Lulu Knipvel Funny Santa

Natuurlijk zijn we met het DT team aan de slag gegaan met dit mooie Bella Luku knipvel. 

We vonden het meer dan de moeite waard om aan het knipvel ook weer een bloghop te verbinden!


Wat moet je doen?
 • Ga dinsdag 27 augustus 2019 jangs de blogs van  alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar get blog van Noor & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Monique Heinen vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met het gave knipvel. En dit is mijn kaart hiermee geworden.


Op de voorkant van de kaart zie je de nieuwe Card Art Noël. Is ie niet leuk? Ik heb deze card art gemat met het Noor! Design papier Joy to the World. Deze past precies bij het knipvel.

Card Art Noël
470.713.734
470.713.734 Card Art Noel

Ik vond het een beetje kaal om de tekst zo te gebruiken als kerstkaart. Al kan dat natuurlijk wel. Ik ben gaan snuffelen in mijn map met de DDBD shape arts en kwam uit bij de Shape Art Chord A5. Deze shape art heb ik overgenomen uit kraft, wit cardstock en designpapier. Daarna heb ik de Card Art Noel erop geplakt. Dit heb ik gedaan met 3d foamtape zodat de tekst iets naar voren komt.

Shape Art Chord A5
470.713.162
470.713.162 Shape Art Chord A5


Nadat ik de tekst Noel erop had geplakt, miste ik nog wat aan de zijkanten. Een leuke randmal die niet al te breed was. Ik vond de Jingle Bells Rand Hulst wel geschikt hiervoor. Met de Nuvo Crystal Drops Autumn Red heb ik rode besjes gemaakt op de randmal.

Jingle Bells Rand Hulst
6002/1230
6002/1230 Jingle Bells Rand HulstEn hoe leuk zijn de gnomes en kerstmannetjes uit het knipvel. Ook de tekst komt hieruit. Ik heb deze gemat op kraft papier.


Toen ik de kaart af had, vond ik het bij de letter L toch wel erg kaal. Ik miste iets hier. Bij Noor! Design zijn er sinds kort superleuke kerstboompjes uit de Nordic Christmas collectie en deze pasten precies op deze plek. Ik heb de boompjes uit kraft gestanst.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor jullie leuke reactie. Om verder te hoppen, ga je vanaf hier terug naar het 


Vergeet ook hier niet een reactie achter te laten!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


Alle artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

470.713.734 Card Art Noel  470.713.162 Shape Art Chord A5   6002/1230 Jingle Bells Rand Hulst  3000/0043 Bella Lulu Knipvel Funny Santa

6011/0561 Paper bloc Joy to the World  683N Nuvo crystal drops autumn red    6500/0022 Foam Tape 1,5 mm 12mmx2m

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart met dit nieuwe knipvel! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat mooi gedaan Monique .
  Je kaart is super leuk met de gave kerstmannen.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk kaartje! Ook de DDBD mal is er erg leuk bij.
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig die gnomes, mooi papier ook. Die hulst rand was niet eens nodig geweest, zonder ook al super mooi!! En leuk die Noël letters op de kaart!

  Groetjes
  Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen