Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 8 april 2019

Bella Lulu Bloghop - Lovely Aquarels

Hallo allemaal,

Het lijkt erop dat het echt voorjaar begint te worden. We hebben weer een superleuk nieuw Bella Lulu knipvel in de collectie dat hier prima bij aansluit, namelijk Lovely Aquarels.

** klik {HIER} om dit knipvel te bestellen **

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Dit mooie knipvel past weer perfect bij het Noor! Design Lovely Aquarels designpapier. Zijn de kleurtjes niet te gek?

** klik {HIER} om de Combi Deal te bestellen **

3001/0030 Bella Lulu combideal  Lovely Aquarels

Ons Noor & Zo Design Team is weer flink aan de slag gegaan met de Bella Lulu collectie.


Wat moet je doen?

  • Ga op 8 april 2019 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen  een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Jolanda vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met dit superleuke knipvel. En dit is mijn voorbeeld geworden.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Fold Card Art gebruikt. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten van de mal overgenomen uit designpapier Vintage Soul van Noor! Design.

Dutch Fold Card Art 
470.713.333
470.713.333 Fold Card Art

Op de linker- en rechterzijde heb ik 2 plaatjes uit het knipvel uitgestanst met de cirkelmallen die bij de Noor! Design blauwe mal Kantrand Cirkel. De kleinste cirkel heb ik voor het plaatje gebruikt, dan een maatje groter uit designpapier en nog een maatje groter uit wit cardstock.

Achter de Noor! mal Happy Easter heb ik nog een blauwe mal van Noor! Design geplakt.

Ik heb de kaart verder opgepimpt met diverse Noor! Design mallen. Onderaan dit bericht vind je alle artikelen die ik gebruikt heb. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie.

Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar


Dan wens ik je nog een hele fijne dag en nog heel veel plezier met het hoppen!

Tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

470.713.333 Fold Card Art  3000/0030 Bella Lulu Knipvel Lovely Aquarels  

6011/0568 Paper bloc Vintage Soul  6002/0974 Blauw Netrand met bloemen  6002/1044 Ovaal Blauw met sierrand

6002/1141 Blauw Kantrand Cirkel  6002/1278 Blauw Happy Easter    6002/1285 Blauw Border Easter  6002/1178 Noor! Design Grasrand

679N Nuvo crystal drops rhuhbarb crumble8 opmerkingen: