Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 17 december 2018

Bella Lulu Bloghop Stempelset Letters

Hallo allemaal,

We hebben weer een superleuke stempelset bij Bella Lulu die we jullie willen laten zien! Namelijk de set "Letters". Deze staat zo gaaf op je kaart!

** klik {HIER} om de stempel te bestellen **

3002/0104 Bella Lulu Clear Stamp Letters

En om jullie inspiratie te geven, hebben wij er natuurlijk weer een bloghop aan verbonden. 


Wat moet je doen?

 • Ga op 17 december 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor! & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je meedoet met de bloghop. Als het goed is, kom je net bij Monique vandaan. Ook ik ben met deze toffe stempelset aan de slag gegaan. Ik heb hem gebruikt op een rolodex kaartje.


De artikelen die ik gebruikt heb, staan onderaan dit bericht. Als je op het plaatje klikt, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel. Hier staat ook het nummer van dat artikel.

Voor de basis heb ik de Rolodex gestanst uit de Jilliez mal. Echt een superhandige mal waarbij je in 3 maten kunt stansen. Dus ook gelijk voor je designpapier. De 2 grootste maten heb ik uit zwart en wit cardstock gestanst en de kleinste uit aquarelpapier.

Op mijn kliedermat heb ik met de Harmony inkt Red Berry wat inkt gedrukt. Hierop water gespoten en met een spetterkwast druppels gespetterd op het aquarelpapier. Met de kwast heb ik daarna met de kwast over het papier geveegd zodat je een "vlek" krijgt. Wil je de kleur nog intenser krijgen? Herhaal deze behandeling nog een keer. 

Daarna heb ik de Dutch Doobadoo Mask Art Rolodex Pattern erop gelegd en met een blending tool en de rode inkt over de mask gegaan. Deze mask is echt supertof. Op deze mask staan verschillende patroontjes die je voor een rolodex kaartje kunt gebruiken. Zelfs de inkepingen van de rolodex staan erop. Handig hè!

Om een beetje sneeuw effect te krijgen, heb ik iets witte gesso op de kliedermat gelegd en dit verdund met water. Met de spetterkwast (kwast in waaier vorm) heb ik witte spetters erop gemaakt.

Toen dit ook opgedroogd was, heb ik de Bella Lulu stempelset Letters gepakt. Ik heb aan 1 kant het folie eraf gehaald en een stukje van de stempel beïnkt met zwarte Versafine. Dit heb ik daarna lichtjes met de hand op de kaart gedrukt. Het is niet erg als de letters niet allemaal goed afgedrukt worden. Dit geeft juist een mooi effect. 

Dan zijn de malletjes aan de beurt. In diverse tuincentra zag ik regelmatig auto's met daarop een kerstboom. Ik vind deze altijd zo leuk en gaf mij de inspiratie om dit ook op een kaartje te proberen. Bij Noor! Design heb je de leuke autootjes uit de Vintage Flourishes collectie. Ik heb de grootste auto gebruikt. En de kerstboom komt uit de Happy Holliday Collectie. Ik heb er een stukje vanaf geknipt want anders werd die te groot.

Dan nog een doodle randje erlangs, de tekst december (een ouder mal van Noor! Design) en klaar is het kaartje.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Om verder te hoppen, ga je vanaf hier verder naar 


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk ook voor je leuke reactie. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en veel plezier met het hoppen. Tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

3002/0104 Bella Lulu Clear Stamp Letters  470.715.900 Mask Art Rollerdex pattern  870.002.010 Gesso Wit 250 ml


870.001.001 Dutch Doobadoo Lijmpen 28 ml.    6003/0074 Vintage Flourishes Fiat en VW    6002/0777 Happy Holidays Merry Pine Trees   2018/0201 Jilliez Stansmal Memorydex

6200/0222 Joy!Crafts blending tool  SN-IP-HWR-RBER Harmony Water Reactive Red Berry  

132015/7082 VersaFine Stempelkussen Onyx black      1078 Water Art Aquarelpapier
6 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk zeg! Die auto heb ik toevallig guusteren ook gebruikt. Maar wat leuk due achtergrond! Je zou er een kalender van kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk geworden!! Ik vind hem helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke uitvoering van de Rolodex niet te groot van formaat maar je kan er toch nog wel iets op kwijt. De stempel vind ik prachtig.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen