Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







maandag 6 augustus 2018

Bella Lulu Bloghop Handlettering Stempel

Hallo allemaal,

Hoe gaaf is het dat we nu ook onze eigen stempels hebben bij Bella Lulu! Natuurlijk is het team er al druk mee aan de slag gegaan!

Vandaag staat de "Handlettering" stempel in de spotlight.'

foto van Jolanda Bergmans.

Ons Noor & Zo Design Team is weer lekker aan de slag gegaan met Bella Lulu en zal jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien.


Wat moet je doen?

  • Ga vandaag op 6 augustus 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor! & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Als je de bloghop volgt, kom je, als het goed is, net bij Monique vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met de toffe stempelset. Hij is echt zooo leuk!!

 En dit is mijn kaart ermee geworden.


Ik heb er een mixed media kaart van gemaakt. Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Fold Card Art gebruikt die ik uit cardstok heb genomen. Eigenlijk is het een envelop model die je kunt dichtvouwen. Maar helaas heb ik de vlinder net iets te ver naar links geplakt. Als je hem dichtvouwt, dan moest ook een stuk van de vlinder gevouwen worden en dat vond ik zonde.

Dutch Fold Card Art Envelop
470.713.678
470.713.678 Fold Card Art envelop


Links heb 1 van de 4 masks gebruikt van de nieuwe Mask Art Multistencil. Dit is een vel met 4 verschillende maskjes die je even los moet knippen. Onder de mal heb ik nog een stukje kaaslinnen geplakt en 2 strookjes ribbelkarton.

Het aquarelpapier heb ik eerst ingesmeerd met witte gesso en laten drogen. Daarna heb ik de mask erop gelegd en ingesmeerd met de structuurpasta. Ook dit laten drogen. Daarna iets nat gemaakt met een spuitbusje en daarna gelijk Dylusion inkt erop gedruppeld. En ook dit laten drogen. Door het mooie weer heb ik het gewoon aan de lucht laten drogen en hoefde ik de heattool niet te gebruiken.

Dutch Mask Art Multistencil
470.715.129
470.715.129 Mask Art A5 Multistencil


Ook het middelste gedeelte heb ik op dezelfde manier gedaan als hierboven. Alleen heb ik hier de nieuwe Mask Art Squares gebruikt. Verder heb ik dit gedeelte opgepimpt met diverse Noor! Design bloemen, takje en vlindermal. De restjes die ik overhad van het aquarelpapier heb ik op kleur gebracht met de dylusion inkt. Daaruit heb ik het takje, de vlindertjes en bloem gestanst. 

De stempel is van Carabella Sweet Eyes. Toen ik hem op Facebook voorbij zag komen, was ik gelijk verliefd op deze stempel en ook maar gelijk besteld hihi. De stempel heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos. Ik heb het voorbeeld erbij gehouden en de kleuren ook zo gebruikt. Want ik had de dylusion Turquoise en Melted Chocolate en die komen ongeveer over met de kleuren die ik wilde gebruiken voor het kleuren en toevallig ook met die van het voorbeeld.

Dutch Mask Art Squares
470.715.128
470.715.128 Mask Art A5 Squares


En dan komen we bij het laatste gedeelte. Ook hier ben ik net zo begonnen als bij de vorige 2. Net als bij de eerste heb ik hier ook 1 van de 4 multistencils gebruikt. 

En dan in het midden de tekst Sweet Eyes. De stempelset heet zo en ik vond hem wel leuk om ook voor deze kaart te gebruiken. 

Voor het maken van de tekst heb ik gebruik gemaakt van de stempelhulp. Mocht een afdruk niet goed zijn, dan kun je die altijd weer opnieuw doen. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar


Bedankt voor je bezoek en natuurlijk voor jullie altijd leuke reacties. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn uiteraard te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

3002/0101 Bella Lulu Clear Stamp Handlettering  470.713.678 Fold Card Art envelop  

470.715.128 Mask Art A5 Squares  470.715.129 Mask Art A5 Multistencil  

870.002.010 Gesso Wit 250 ml  870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml  

15DYC33905 Dylusions ink spray melted chocolate  15DYC339435 Dylusions ink spray vibrant turquoise  1069 Water Art Aquarelpapier

132015/7082 VersaFine Stempelkussen Onyx black  SA60351E Carabelle cling stamp A6 sweet eyes  

6002/1114 Floral Flourishes Floral Delight  6002/0322 Blauw Rond met vlinders  6002/0940 Heart Leaves


6410/0468 Stempels  Script  6002/0979 Mixd Up Stansmallen Honingraat- muur










20 opmerkingen:

  1. Wow, wat gaaf gemaakt. Ik heb de vlinder ook en dit is misschien een zetje om hem toch eens te gaan gebruiken! Leuke tekst!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super mooi gemaakt en hele leuke tekst! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superuitvoering! Gelukkig heb ik zaterdag deel van wat je gebruikt hebt al gekocht bij Joyce. Ik kan aan de slag.

    Hartelijke groeten,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een "indrukwekkende"πŸ˜€ kaart. Veel te zien en prachtige kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw. Wat een ontzettend gave kaart zeg! Daar ben ik echt jaloers op.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt schitterend met deze kleuren. En die vlinderstempel. Daar word ik weer heel hebberig vanπŸ˜‰

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hele mooie kaart, en die kleurtjes, ik hou ervan, ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow wat n mooi kaartje en wat n gave kleuren, geweldig zo met die masks en de dylusion inkt!😍

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat prachtig gedaan Monique!
    En heel goed uitgelegd hoe je heb gemaakt hebt.

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zeker weer genoeg inspiratie opgedaan en wat een leuke vlinder stempel
    en de kleuren blauw / bruin altijd een top combi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super gaaf wat een enorm mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow prachtig Die kleurencombinatie 😍😍
    Zo mooi Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mixed media is niet zo mijn ding nog.... maar ik vind de combi van de kleuren, de vlinder en de letters wel erg erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen