Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 9 maart 2018

Life is better with friends

Hallo allemaal,

Gisteravond heb ik meegedaan met de online workshop van Daisy bij Noor! Design. Ik vond het model zo leuk. Dus ondanks de griep toch ff meegedaan. Dit is mijn kaartje geworden.


Voor het patroon verwijs ik jullie naar de facebook pagina van Noor! Design.

Het designpapier is van Noor! Design, Seashore 6011/0517. Ook de mallen die ik gebruikt heb, zijn van Noor! Design. Randmal zeegolven Under the Sea 6002/0330, Under the Sea hekje 6002/0653, Under the Sea Koraal 6002/0654.Kennen jullie de Paper Art van Dutch Doobadoo? Dat zijn A5 vellen gelaserd papier met diverse afbeeldingen. Ze zijn klaar voor gebruik. Uit het vel knippen en dan opplakken. En als je wilt, kun je het ook nog kleuren. En dat kan met elk kleurmedium dat je wilt, zoals potloden, stiften, verf, enz.

Ik heb voor deze kaart de Paper Art Nautical en Paper Art Bubbles gebruikt.

Dutch Paper Art Nautical
472.948.025

Dutch Paper Art Bubbles
472.948.047

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je vragen? Stel hem gerust hoor.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


1 opmerking: