Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 1 maart 2017

Beach

Hallo allemaal,

Zijn jullie ook zo dol op de zee? Nou ik zeker wel. Heerlijk struinen op het strand en schelpen zoeken. Dus toen ik de Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles in mijn hand kreeg, wist ik gewoon dat het een maritieme kaart moest worden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Label Eurolock gebruikt. Deze leg je op het papier, trekt hem om met een potlood en knipt hem daarna uit. Daarna hetzelfde nog een keer gedaan en dan een maatje kleiner uit wit cardstock. En nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design.


Onderaan heb ik de golvenrand van Noor! Design 2 x uit blauw cardstock gestanst. Na het embossen heb ik het papier in de mal laten zitten. De ge-emboste gedeeltes heb ik met een dauber en witte inkt wit gemaakt.

Uit de golven komt met een duik de zwaardvis tevoorschijn. Ook hiervan heb ik de ge-emboste gedeeltes wit gemaakt. Bij de zee horen natuurlijk ook een zeester en een anker. Beide zijn uit kraft gestanst en de ge-emboste gedeeltes met bruine inkt bewerkt.

En hoe leuk zijn de bubbles tussen de golven. Dit zijn de Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles.  


De stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met de Winsor en Newton Brushmarkers. De kleurnummers heb ik helaas niet opgeschreven. 

De stempel heb ik weer geplakt op een blauwe mal van Noor! Design.


En bij de zee past ook zo leuk de set drijfhout van Noor! Design bij. Ik heb ze uit kraft papier gestanst en de ge-emboste gedeeltes bewerkt met bruine inkt.

Op de bovenste stukje hout heb ik met plakletters beach gemaakt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label Eurolock  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  Dutch Doobadoo - Pearl Pen Turquoise  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Bubbles  Joy! Crafts - Cutting & Embossing & Stencil - wave - rand golven  Noor! Design - Under the Sea - Drijfhout  Noor! Design - Under the Sea - Zeewier en bubbels

Noor! Design - Under the Sea - Inktvis, schildpad, haai  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Sea Shore - Anker/stuurwiel/reddingsbo  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Sea Shore - Vuurtoren/meeuw  Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes  Winsor & Newton - Brushmarker - Set Vibrant Tones (12st)  

1 opmerking:

  1. Hij is super mooi, ik ben ook helemaal weg van die under the sea lijn.

    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen