Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 1 maart 2017

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #25

Hallo allemaal,

Vandaag start de Challenge van maart en dat is me toch weer een leuke! Kijk maar eens...


Deze maand een Shape Art model. En één waar je lekker veel op kwijt kan. Dus leef je lekker uit!

Dit is mijn voorbeeld geworden:


De basis heb ik overgenomen uit kraft papier, een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design Paper Bloc Under the Sea.


Aan het middelste vierkantje heb ik de golvenrandmal van Noor! Design geplakt. Die heb ik uit wit cardstock gestanst en de ge-emboste gedeeltes met blauwe inkt bewerkt. 

Links en onder het plaatje heb ik een stukje vissersnet geplakt. Hierop het leuke zeewier en de superleuke kleine bloemetjes. Beide van Noor! Design. 

En natuuuurlijk mag de nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles niet ontbreken bij een strandkaart.


Op de blauwe Noor! Design mal die ik uit rood cardstock heb gestanst, heb ik witte parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.

Ook op één van de vliegers heb ik de Pearl Pen gebruikt, maar nu de blauwe parelpen.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind maart 2017 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.

foto van Jolanda Bergmans.

 Heb je geen Facebook? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce@dutchdoobadoo.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind maart met random de winnaar (wel net zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten