Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 1 september 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #19

Hallo allemaal,

De vakanties zijn alweer bijna bij iedereen voorbij.Weer in het dagelijkse ritme, wat ook erg fijn kan zijn. Zo ook bij Dutch Doobadoo, want daar start vandaag vandaag de nieuwe Challenge #19 van september.Deze keer hebben we gekozen voor een "kerst/winter" shape art. Om alvast in de kerststemming te komen voor het maken van de kerstkaarten.

Dit is dan mijn voorbeeldkaart geworden.


De basis heb ik overgenomen uit kraft (2x) en wit cardstock (1x). Het designpapier is een oudje van Bo Bunny.

De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met Brushmarkers. 

De kerstbomen, banner en kerstballen bovenaan zijn allemaal Noor! Design mallen. De tekststempel is ook van Noor! Design.

Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb kunnen inspireren.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind september  2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.


Heb je geen Facebook? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 september met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten