Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 23 maart 2016

Beterschap

Hallo allemaal,

Eind deze week ligt de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo in de winkel. En wat is ie weer gaaf zeg!! Ik mocht er alvast mee aan de slag, bofbips ikke.

Ik ben begonnen met deze supergave Card Art Appel. 


Bij een appel moest ik gelijk denken aan een beterschapskaartje. Dus is dat het ook geworden. 

De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna het matgedeelte overgenomen uit designpapier. Deze komt uit het Designpapierblok Budding Spring van Noor! Design.

In het midden heb ik een stuk lint met daarop de tekst Beterschap. Die komt van een mal van Noor! Design. De mal heb ik nog een keer overgetrokken uit groen cardstock en de tekst hierop geplakt. 

Links op het lint een stuk ribbelkarton en hierop een digi stempel van Mo Manning. De stempel heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos potloden. En wat kleuren die toch superfijn! 

Bij een beterschapskaart mag een pleister niet ontbreken. De pleistermal is van Noor! Design.


Bovenop het blaadje heb ik nog een Dutch Doobadoo Paper Art vlindertje geplakt en uiteraard mochten de parels nu ook niet ontbreken. Die heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen wit.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en ik ben heel benieuwd naar jullie kaartjes met de appel.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking: