Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







woensdag 15 juli 2015

Bloghop/Uitgelicht Dutch Doobadoo

Hallo allemaal,

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Deze keer zijn dat de Paper Art en Cardboard Art Snorren en Hoeden. Deze geven een funny look aan je kaart. En het leuke is dat je de figuren zelf een kleur kan geven met inkt, copics of PanPastel.

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties, hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn, kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen. Dus doe gezellig mee.


Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 t/m 18 juli langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.


Wat leuk dat je meedoet met de bloghop. Je komt net bij de prachtige creatie van Jenine vandaan en bent nu bij mij terechtgekomen. En dit is dan mijn creatie geworden:


Voor de basis heb ik de Shape Art Ovaal gebruikt. De grootste maat uit kraft, een maatje kleiner uit zwart cardstock en dan nog een maatje kleiner uit designpapier. 


Ik heb vervolgens een cirkel gestanst en daarop de Paper Art hoed en snor geplakt. De witte streepjes op de hoed heb ik gemaakt met de molotow marker. Van de Cardboard pijp heb ik het witte laagje eraf gehaald en komt het ribbelkarton tevoorschijn.


De stempel heb ik ingekleurd met PanPastel. En ik vond het wel leuk om de Paper Art snor op het gezicht van Edwin te plakken. Staat hem wel geinig vind je niet hihi. En ook een Cardboard strik erbij en Edwin ziet er weer toppie uit :).


En ach, nu ik toch bezig ben. Ook maar een Cardboard stropdas op de lantaarnpaal. Ik heb hiervan de rand bruin gemaakt met Distress Inkt Brushed Corduroy.


Hoe leuk zijn de nieuwe Paper Art blaadjes! Die moesten er natuurlijk ook bij en deze zijn mooi klein. Dus past mooi zo.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En natuurlijk alvast bedankt voor de altijd leuke reacties! Ik lees ze met veel plezier. 

En dan nu hop, hop naar de prachtig creatie van Christa

Tot de volgende keer!

Liefs,









15 opmerkingen:

  1. Zo mooi, zo leuk...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk en zoveel details. Mooi gemaakt. Ik ben ook volger geworden van je leuke blog ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat is deze geweldig daar hou ik wel van ,deze magnolia zit nog niet in mijn verzameling zeker is achter zoeken geweldig

    groetjes cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat past dit allemaal mooi zeg. Super leuk gedaan.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. what a great inspiration. i love the combination of edwin und dutch doobadoo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw .... die heb je leuk gemaakt. Vind hem superleuk.
    Groetjes marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is ook een geinige creatie leuk gemaakt
    groetjes addie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze vind ik echt superleuk zeg, geweldig zoals alles bij elkaar combineert. Het resultaat is prachtig.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke, mannelijke uitvoering !!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook hier al hele leuke ideetjes voor mannen kaarten !!!
    Wat zijn jullie toch allemaal toppers zeg.
    En de uitleg is top !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een prachtige mannen kaart heb je gemaakt.

    Groetjes Esmeralda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig zeg! Mijn man vind de magnolia stempels emotieloos..... Haha.... Ik vind ze echter wel heel leuk!!!! En zo met die snor erop nog leuker..... Leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen