Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 1 april 2015

Sketch Challenge #3 Dutch Doobadoo

Hallo allemaal,

Daar is dan de 3e Sketch Challenge. We vinden het geweldig te zien dat er zoveel deelnemers zijn elke keer! We zullen gaan werken met een sketch waarbij je altijd als basis een Dutch Shape Art of Dutch Card Art mal nodig hebt.
Dit is mijn voorbeeld geworden:


Het designpapier dat ik gebruikt heb, is van FabScraps. Erg mooi papier vind ik. Verder heb ik nog de nieuwe mallen van Noor! Design gebruikt. Ook het plaatje is van Noor! Design. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 april 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht van deze challenge bij Mr. Linky op ons Dutch Doobadoo blog.

En natuurlijk hebben we aan deze challeng ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 april met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een prachtig prijzenpakket!

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!!

Liefs,


1 opmerking:

  1. Hoi Monique ,
    Wat een prachtige kaart ,leuke malletjes mooi zo in het rood.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen