Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 10 december 2014

Love

Hallo allemaal,

 Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op het HobbyVision blog. Deze keer heb ik het MDF Love van Dutch Doobadoo opgepimpt.


Ik ben begonnen met het designpapier. Deze is van Authentique - Pretty. Wat een gaaf designpapier is dit zeg. Ik heb gelijk meer gekocht, dus ga deze zeker meer gebruiken!

De Magnolia's heb ik ingekleurd met l' Aquarelle van Sennelier. Je kunt bij HobbyVision deze als set kopen, maar ook als losse napjes. De witte puntjes heb ik gemaakt met de Molotow Marker, kleur wit.


De witte bloem heb ik gemaakt met de MFT Die-Namics Die- Mini Royal Roses. De groene is gemaakt met de Noor! Design mal Roll up Roses 2. In het midden heb ik Pearl Beads geplakt.


Naast de Magnolia heb ik de Paper Art Lantaarn geplakt. Die heb ik, net als de Noor! Design mal Rozenhoek eerst grijs gemaakt met de Memento Inkt London Fog . Dit zijn kleine inktpadjes in diverse kleuren voor een klein prijsje (€ 1,90). Is altijd leuk toch?Op de letter V heb ik nog de Noor! Design mal Sending Love xoxo geplakt. Vond hem wel toepasselijk bij deze Love MDF. Onderaan nog een paper art Swirl en bij de Magnolia een Paper Art Vlinder.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust hoor.
Dan wens ik je nog een hele fijne dag.

Liefs,


De volgende artikelen zijn ook te bestellen bij Noordesign Webshop

1 opmerking: