Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 20 december 2014

Challenge HobbyVision Thema Winter

Hallo allemaal,

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op ons HobbyVision blog. Het thema is deze keer winter. Helaas is het buiten eerder herfst dan winter......  Nou, dan moeten we de winter maar naar binnen halen. Toch?

En dit is mijn creatie geworden.


Het ontwerp is naar aanleiding van een SOL, bedacht door Raffaela Perego. Is hij niet gaaf? Hier kun je de uitleg vinden hoe je de kaart moet maken.

Voor de basis heb ik Cardstock Basic Paper wit gebruikt. Het designpapier is van Noor!Design Paper Bloc Winter Wonderland.De randen heb ik wit gemaakt met de Dutch Doobadoo Structuurpasta. Ook onder heb ik structuurpasta gebruikt. Hierover heb ik, toen het nog nat was, Viva Decor Eiskristall erover gestrooid. Ik heb het gewoon laten drogen, maar je kunt het ook met de heattool drogen. Er verschijnt na het drogen, een hele mooie glinsterlaag.

Verder heb ik alles aangekleed met spulletjes die ik in  huis had.

Ik heb de volgende Noor! Design stansen gebruikt:
Winter Wishes Schaatsen
Blauwe mal-Frame 3 hoekjes
Winter Wishes Gloves & Hat


Nog even een foto van bovenaf genomen.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je heb kunnen inspireren. Ik wens je een hele fijne dag en hoop dat je meedoet met de challenge.

En ........ heb je trouwens ons nieuwe watermerk gezien? Wat is die gaaf hè! Gemaakt door onze Astrid. Nogmaals bedankt Astrid xx

Liefs, Dutch Doobadoo is, net als Noor! Design ook verkrijgbaar bij de Noor! Design Webshop:


1 opmerking: