Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 30 december 2014

Happy Bday

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op het HobbyVision blog.
De kerstdagen zijn inmiddels alweer voorbij. Ik hoop dat je leuke dagen hebt gehad.
Na alle kerstkaarten heb ik deze keer iets anders gemaakt, namelijk een verjaardagskaart. Want ja, die heb je ook het hele jaar nodig.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Flower 4 Petals 470.713.118 gebruikt. Deze heb ik uit Bazill Cardstock Wit geknipt, een maatje kleiner uit donkergrijs cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier van Authentique.

Daarna heb ik uit zwart Papicolor de Dutch Doobadoo Card Art Ice Skate 470.713.507 geknipt. Het designpapier is ook van Authentique.


De schaats heb ik aan de binnenkant vastgemaakt aan de kaart met een strookje zwart papier. De schaats zit dus alleen aan de bovenkant vast aan de kaart. Als je de kaart dan rechtop zet, komt de schaats los van de kaart en zo kan hij dus blijven staan.


Zo ziet het dus van de zijkant uit. De foto is helaas niet zo scherp geworden, sorry.


De afbeelding is een kant-en-klaar plaatje en die heb ik rondom uitgeknipt.

Ik heb diverse Noor! Design mallen gebruikt:
- Vlinderrand 6002/0251 aan de rechterkant
- De blauwe vierkante mal 6002/0147 linksboven
- Blauwe mal 6002/0149 op de vierkante mal. Ik heb deze doormidden geknipt.
- De vlindertjes behorend bij blauwe mal 6002/0322

De groene klimop is van Craft Dies Trailing Ivy. Wat is die toch gaaf. Ik zal hem zeker vaker gebruiken.


De witte en rose bloemen (aan de buitenzijdes) zijn stansmallen van MFT.  Achter de Dutch Doobadoo Paper Art Ice Dansers 472.950.003 heb ik de Memory Box mal Loopy Rings geplakt.

Rechtsboven de bloemen heb ik het vierkantje van de Noor! Design mal 6002/0324 met de stempel 6410/0317 in de Memo Pins van Tim Holtz-Idea-Ology geschoven.

Ik hoop dat je het leuk vind en dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2015 toe. 

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten