Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 12 oktober 2014

Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op het HobbyVision blog.
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je een verjaardag vergeet? Helaas overkwam mij dit laatst..... Ik moet echt alles opschrijven. Zou dat aan mijn leeftijd liggen haha. Dus ben ik maar gauw aan de slag gegaan met het kaartje. Ik heb het mij gemakkelijk gemaakt en het model van de vorige SOL bij Dutch Doobadoo gebruikt. Voor de basis heb ik wit Cardstock Basic paper gebruikt. Het designpapier is van Maja Design Coffee in the Arbour. Het model van de kaart is de nieuwe Dutch doobadoo Shape Art Label Mirror 470.713.114 . Ik heb deze 2 x uitgeknipt. Van één heb ik ong. 7 cm eraf gesneden en deze bovenop de andere geplakt. Alleen de randen heb ik geplakt, zo past de label er ook nog in. Aan de bovenkant heb ik nog de mooie blauwe mal Rand Punt geplakt.


De label heb ik gemaakt van de twee kleinste maten. Een gaatje gemaakt en een lintje erdoor gehaald. Onder de strik het leuke strikje  van Noor! Design geplakt.

Kennen jullie de leuke Dutch Doobadoo Card Art Polaroids 470.715.310? Zo leuk en in verschillende maten. In het "foto" gedeelte heb ik de tekst Happy Bday gestempeld. Bday heb ik gestempeld met Archival inkt Sepia en Happy met Archival inkt Plum.

Het plaatje heb ik ingekleurd met PanPastel. En wat kleurt ook dit toch fijn :) Wil je ook leren kleuren met PanPastel? Janet geeft regelmatig workshops en ook met PanPastel. Dus houdt de website van HobbyVision in de gaten. 
Rondom de afbeelding heb ik Fran-táge White gestrooid en verhit met de heattool .


De tekstlabel 474.007.001  is van Dutch Doobadoo en vond ik echt passen voor deze kaart. En kennen jullie ook de Dutch Doobadoo Cardboard Art figuren? Ze zijn zoooo leuk! En er zijn ook zoveel mogelijkheden mee. Ik heb op deze kaart de Cardboard Pijl 472.309.002  gebruikt. De witte kant heb ik eerst op de Versamark  gedrukt, daarna de fran-táge erover gestrooid en verhit met de heattool.


 Rechtsonder heb ik nog een stuk stuk Dutch Doobadoo Softboard Honeycomb 478.007.001  geplakt.
Hierbovenop de leuke bladeren  van Noor! Design. En ook de filmstrip  mocht niet ontbreken. En wat vind je van de bloemen ? Zijn ze niet gaaf? Het zijn woc-flowers-chrysanthemums en in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en heb je vragen? Stel ze gerust hoor!

Ik wens je nog een hele fijne dag.

Liefs,
Monique

3 opmerkingen:

 1. Heel gaaf!
  Leuk met een label in een label, schattig afdrukje en de tekst is ook heel leuk!
  Weer een super geheel, helemaal niet erg om verlaat te krijgen lijkt me ;-)
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Hoi Monique,

  Woww wat heb je dit onwijs mooi gemaakt,
  echt een te gekke kaart ☺

  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen