Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 13 augustus 2014

Xmas

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie hier weer een creatie laten zien. Deze keer heb ik gekozen om de nieuwe Dutch Doobadoo Arreslee 470.713.506 die in september uitkomt, te maken. Ik heb de mal op het witte Bazzill papier gelegd, omgetrokken en uitgeknipt/uitgesneden. Uit Joy Fabric papier  (kleur grijs) heb ik het middelste gedeelte uitgeknipt. Hierop heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo mask Screen of Stars 470.715.031  gelegd en ge-embosd door de stansmachine. Hierdoor komen de sterren en stippeltjes hoger te liggen en dit heb ik lichtjes geschuurd met een schuurblokDe randen heb ik wit gemaakt met gesso. De Magnolia heb ik ingekleurd met Sennelier en uitgeknipt. Uit wit Bazill papier en het kerstblokje van Noor! Design heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid 470.715.310  geknipt en de Magnolia hierop geplakt.


Aan de linkerkant heb ik de Noor! Design IJskristallenrand  geplakt. Achter de polaroid heb ik de Noor! Design Label 1  geschoven. Hierop heb ik eerst nog de Bingo stempel Xmas gestempeld. Door de label heb ik nog Scrappersfloss Karen Foster - Bone gestrikt.Links en rechts van de Magnolia heb ik de Dutch Doobadoo Varens 472.948.012  geplakt en op de linker ijskristal een Dutch Doobadoo paper art ijskristal 472.948.003 .
Rondom de gehele rand en op de ijskristallen heb ik blauwe fran-tage gestrooid en verhit met de heattool. Helemaal aan de onderkant nog een strookje kant met bloemen van Marianne Design geplakt.

Ik hoop dat jullie de creatie leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

2 opmerkingen:

 1. Dat heb je snel gedaan ;-)
  En wat is ie mooi geworden!
  Heel leuk modelletje voor de winter idd!
  Mooi gemaakt!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen