Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 20 augustus 2014

Xemme

Hallo allemaal,

Onze buren zijn de trotse opa en oma geworden van kleinzoon Xemme. En daar moet dan uiteraard een babykaartje voor gemaakt worden.

Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Rectangle 470.713.102 gebruikt en deze in 3 maten omgetrokken en uitgeknipt. 

Het plaatje is van Pion Design Sweet Baby en die heb ik geplakt in de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid 470.715.310. Ik vind ze geweldig en zo leuk om te gebruiken. De polaroid heb ik geplakt op een mal van Noor! Design en dit weer met 3d plakkers verhoogd opgeplakt zodat er nog een label (links) achtergeschoven kan geworden.


Verder heb ik diverse Noor! Design mallen gebruikt. En ook de stempels zijn van Noor! Design.


Rechtsonder op de Noor! Design mal en linksboven op de Card Art Polaroid heb ik nog de Dutch Doobadoo Paper Art Buttons 472.948.010 geplakt. Eerst heb ik ze nog door middel van een dauber en Distress inkt pad Vintage Photo bruin gemaakt.Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust!

En nog bedankt voor de leuke reacties op het schoolbord. Zo leuk om te lezen! Ik wens je nog een fijne dag.

Liefs,
Monique 

2 opmerkingen: