Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 26 juli 2014

Simple Moments make great Memories

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te plaatsen op het HobbyVision blog.

Ik heb deze verjaardagskaart gemaakt. Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art 470.713.102 gebruikt. Het Joy! Crafts Kraft Cardstock heb ik eerst dubbelgevouwen en daarna de Shape-Art erop gelegd, omgetrokken en uitgeknipt. Let op: leg de mal iets boven de bovenste rand van het kraftpapier. Zo krijg je dan een dubbelgevouwen kaart. Tegelijk met het uittekenen van de mal, ook een binnenformaat uitgetekend en uitgeknipt. Hierna nog een keer uit cremekleurig papier en uit Noor! Design Paper Bloc Wood Texture. De randen zijn bruin gemaakt met Distress inkt.


De stempel Noor! Design Clear Stamp Silhouettes Bicycle on Sunset heb ik gestempeld met Stazon Opaque Kit-Cotton White op Joy! Crafts Transparante sheets. Dit aan de achterkant van de voorste helft van de kaart geplakt.


Het Dutch Doobadoo Paper Art Kraft Hekje 479.002.005 heb ik eerst op de Versamark  
gedrukt. Distress embossingpoeder Vintage Photo erover gestrooid en verhit met de  Heattool.Boven het hekje heb ik Dutch Label Art  474.007.001 geplakt en links bij de bloementoef Dutch Label Art  474.007.003.  Ook de Dutch Paper Art vlinders  472.948.007 mochten natuurlijk niet ontbreken.

De volgende Noor! Design mallen heb ik gebruikt:
- Randmal  6002/0149
Swirl

Bij de bloementoef heb ik nog een Maya Road, Vintage Findings, Vintage Heart Bicycle Charm gehangen.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren, Een fijn dag en tot de volgende keer.

Liefs,
Monique

2 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart. Mooi gedaan.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig! Heel mooi gedaan, je hebt de stempel prachtig gebruikt het geeft een heel mooi effect en natuurlijk weer prachtig afgewerkt!
  Fijne zondag,
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen