Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 20 juli 2014

Challenge HobbyVision

Hallo allemaal,

VOOR DE DUTCH DOOBADOO BLOGHOP/UITGELICHT MOET JE EVEN NAAR BENEDEN SCROLLEN. Sorry, ben niet zo handig geweest om ze te combineren. Dus vandaar 2 berichtjes vandaag ;)

Vandaag start bij HobbyVision een nieuwe challenge. En daar heb ik deze kaart voor gemaakt.


Het thema is deze keer Bingokaart. Ik heb de onderste rij gebruikt: Vlinders - Plakparels - Kant/Lint.

Uit wit Bazill Cardstok heb ik 30 x 15 cm uitgesneden en dubbelgevouwen. Het design papier is van Maja Design. De stempel is van Clearstamp Viva Decor Bloemenhart en rozen en ingekleurd met l'Aquarelle van  Sennelier

Verder heb ik nog mallen van Noor! Design gebruikt.

De bloemenmal achter de stempel is van Dutch Doobadoo Shape Art Frames Flower 470.713.105    Deze heb ik uit de 2 grootste maten omgetrokken en uitgeknipt.

Tussen de shape art en de stempel heb ik nog een randje kant geplakt. Verder nog een bloementoefje op de bladeren gemaakt en plakparels rechtsonder en linksboven geplakt.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en jullie hiermee heb kunnen inspireren. Natuurlijk willen wij ook graag jullie creaties zien met een keuze uit de bingokaart. En je kunt er ook nog een leuke prijs mee winnen ook!!

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

1 opmerking:

  1. Geweldig mooi Monique!!! Prachtige geheel en kleuren. Toppie.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen