Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 5 juli 2014

Lost at Sea, come find me

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een creatie te plaatsen op het HobbyVision blog. Sorry het is iets later geworden dan de bedoeling was. 

Deze keer is het een easelkaart geworden. Ik heb als basis de Dutch Doobadoo Shape Art mal 470.713.100 gebruikt. Als basispapier heb ik gekozen voor het kraftpapier van CraftEmotions. Deze heb ik dubbelgevouwen en heb de mal hierbovenop gelegd. De bovenste rand van de mal iets boven het papier gelegd zodat je het straks goed kunt vouwen. Dan omtrekken en uitknippen.
 De bovenkant vouw je daarna nog een keer naar voren. Daarop heb ik nog een keer de shape art 470.713.100 uit kraftpapier geknipt.

Het designpapier is van Prima Marketing Sea-shore. Deze heb ik 1 x uit de een na grootste maat getekend en geknipt. Daarna 1x uit de kleinste maat getekend en geknipt. Uit papicolor gebroken wit een maatje groter geknipt. Deze 2 op elkaar geplakt en daarachter nog kaaslinnen. Ook de bloemen 
 zijn van Prima Marketing.

De Magnolia's heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Deze heb ik op de Dutch Doobadoo Kraft Paper Art hekjes 
479.002.005 geplakt. Hierbij heb ik het onderste randje laten zitten en omgevouwen zodat het rechtop kan staan.

Achter de bloementoef heb ik de nieuwe Noor! Design Leaves Blad 2 geplakt. Ook de tekststempel is van Noor! Design: Under the Sea Collectie 

Op de onderkant heb ik de letters gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Stencil Art A4 Alphabet 1
470.455.001 Dit heb ik gedaan met een Dauber en Distress Inkt pad Vintage Photo. Ook de randen van de shape art mal heb ik bruin gemaakt met deze Vintage Photo. 

En tot slot ontkom ik ook niet aan de loomrage hahaha. Ik heb van de goudkleur een soort touw gemaakt en deze in de kaart gehangen. Verder de kaart nog versierd met een parelketting en een schatkistje van mijn zoontje die hem toch niet meer gebruikte.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Een hele fijne dag nog en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

1 opmerking:

  1. Wow, echt heel gaaf Monique....wat een werk heb je er aan gehad, er zitten zoveel mooie details op! En zelfs band-it zie ik! Prachtig afgewerkt hoor! Heel mooi om naar te kijken...je blijft kijken! Top!
    Fijne zondag! (lekker van de vakantie genieten ;-)
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen