Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







zaterdag 19 april 2014

Have a lovely Birthday

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de ontzettende leuke reacties op mijn kaart in de bloghop van Dutch Doobadoo. Echt zo leuk om te lezen! En welkom aan mijn nieuwe volgers. Gezellig!

Vandaag laat ik jullie een verjaardagskaart zien. Afgelopen vrijdag heb ik bij HobbyVision meegeholpen bij een tryout voor het inkleuren met Sennelier. Het was erg gezellig en de mensen die het geprobeerd hebben, waren erg enthousiast. Vrijdag was Jenine jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt.



De stempel heb ik ingekleurd met Sennelier. De randjes op de stempel is een neiuwe swirl stempel van Noor! Design. Het designpapier is van Wild Rose. Net als de stempel.
Achter de stempel aan de rechterkant  heb ik de nieuwe shape art mal rose 470.713.106 geplakt. Eerst heb ik op de shape art de nieuwe  mask art stencil  Flower Window 470.715.024 gelegd. Versmark eropgedrukt en hierna frant-tage erop gestrooid. Daarna verhitten met de heattool.


Naast de diverse Noor! Design mallen, zoals de notebook rand, blaadjes heb ik ook de nieuwe swirl stempel van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik gedeeltelijk gestempeld op de rand van de Sizzix mal waaop ik de olifantenstempel heb ik gestempeld.

Verder mocht natuurlijk de Label Art 474.007.001 en de Paper Art vlinders 472.948.007 niet ontbreken. Beide artikelen zijn van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Hebben jullie vragen, stel ze gerust. En natuurlijk lees ik jullie reacties altijd met veel plezier. Ik wens jullie nog een fijne 2e Paasdag.

Liefs,
Monique   







2 opmerkingen:

  1. Schitterend! zo mooi ingekleurd en de combinatie van mallen die je hebt gebruikt heel mooi gedaan.
    groetjes anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is ie leuk!!
    Een prachtige kaart, wat een mooie details, en prachtig ingekleurd zeg!
    Fijne dag nog!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen