Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 24 april 2014

Kersthobbelpaard

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om een creatie te plaatsen op het HobbyVision blog. En ja hoor, je ziet het goed. Het is een Kersthobbelpaard geworden. En dat vlak na Pasen hahaha.

Ik heb het MDF hobbelpaard 460.440.001 opgepimpt. Dit hobbelpaard is deze maand nieuw uitgekomen bij Dutch Doobadoo. Het Kerstdesignpapier is nog een oudje van Magnolia. Na het opplakken van het designpapier heb ik de randen bruin gemaakt met distress inkt pad Vintage Photo.

De Magnolia's heb ik ingekleurd met L'aquarelle van Sennelier. Dit is echt hele fijne verf om mee te kleuren. Ideaal om te mengen. Op 10 mei a.s. geeft Jenine een workshop in het kleuren hiermee. Kijk voor meer informatie hierover op de website van HobbyVision.

Rechts op het hobbelpaard heb ik de Shape Art mal Ster 470.713.104 geplakt. Hiervoor 2 maten omgetrokken en uitgeknipt in wit en zwart papier. Ook hier heb ik de randen be├»nkt met distress inkt Vintage Photo. Op de zwarte ster heb ik met de Mask Art Sterrenhemel  470.715.014 sterren gemaakt. De mask heb ik op de ster gelegd en de sterren die ik niet wil insmeren, afgeplakt met afneembaar plakband. Met Viva modelleercreme parelmoer heb ik de sterren ingesmeerd met een spatel. Deze sterren heb ik ook linksonder op het hobbelpaard geplakt. Zie 2e foto.

Bovenaan heb ik nog de ijskristallen rand van Noor! Design geplakt. Hierbovenop heb ik een randje witte kant geplakt. Deze heb ik ook onderaan de boog geplakt. Verder nog zwarte plakparels en paars en witte bloemetjes geplakt.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie heb kunnen inspireren. Ik wens jullie nog een hele fijne dag. En heb je vragen, stel ze gerust.

Liefs,
Monique2 opmerkingen:

  1. Super mooi Monique!! Dat is wel gaaf om steeds de nieuwe producten te mogen gebruiken van Dutch Doobadoo. Je weet er steeds iets prachtigs van te maken. Paars is dan ook wel mijn lievelings kleur.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen