Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 20 november 2013

Hobbyvision Challenge #21

Het is vandaag de 20e, dus dat betekent een nieuwe challenge bij hobbyvision. De opdracht is: gebruik 2 kleuren. Een echte uitdaging dus.

Dit is mijn voorbeeldkaart en gelijk ook de eerste bijdrage als DT lid van Hobbyvision.Ik heb hiervoor de volgende materialen gebruikt:
Bazzil-Cardstock-White als basis voor de kaart
- Designpapier van Maja Design
- Magnoliastempel
- Dutch Doobadoo Shape Art
- De randen heb ik bewerkt met Distress Ink en daarna weer met paper-distresser
- Kerstboom Marianne Design LR0136
- IJskristallenrand 
- IJskristal
- IJskristal
- De ijskristallen heb ik eerst bewerkt met Versamark en daarna Fran-táge erop en aan de onderkant verhitten met de Heat tool
- Grasrand
- Bovenop de grasrand heb ik sneeuw gemaakt.
- Op de wangetjes en linksboven in de kleine opening heb ik witte stipjes gemaakt
- De kerststempel is van Marianne Design CS0854

Ik vind het leuk dat je kwam kijken en doe je gezellig mee met de Challenge? Kijk op ons DT blog voor de creaties van de rest van het DT team.

Ik wens jullie nog een fijne dag en avond,
Monique


2 opmerkingen: