Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 18 oktober 2013

Geschenktasje

Voor mijn moeder heb ik een geschenktasje van Kimya opgepimpt. Zij is vandaag jarig, maar wij houden het zondag. Hierin komt een cadeautje van de juwelier.
Het papier is van Maja Design, Vintage Autumn Basics. De stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met distress inkt. Ik heb ook de nieuwe Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Hiervan heb ik 4 opeenvolgende mallen uitgetekend en uitgeknipt. Daarvan de 2 kleinsten en de 2 grootsten op elkaar geplakt en kruislings geplakt. Wat zijn deze mallen toch handig! Verder heb ik nog de bloemblaadjes van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb ze eerst gekleurd met distress inkt en toen uitgeknipt. Ik heb ze achter de bloem van Noor (6002/0160) geplakt. Verder nog meer Noortjes gebruikt. Ze zijn toch wel mijn favoriete mallen hoor :) De Rand Franse Lelie (6002/0256), de Hoek Lelie (6002/0262) en de ronde mal (6003/1002). Naast de Magnolia heb ik de Joy borduurstans (6002/1202).

Ik hoop dat jullie het tasje leuk vinden en wens jullie nog een hele fijne dag vandaag! Tot de volgende keer :)

2 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  wat leuk jij ook hier in blogland!! Jeetje gelijk super mooie creaties op gezet. Dat beloofd wat!!Maar dat wist ik al van je! ;-)
  Echt een super gaaf cadeau tasje met veel moois erop. Succes hier.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Leuk dat je nu ook een blog hebt, wil je graag volgen..maar dat gaat niet zo handig met deze versie van Google..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen