Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 1 februari 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #12

Hallo allemaal,

Zijn jullie allemaal weer klaar voor een nieuwe Dutch Doobadoo Challenge. Want we hebben natuurlijk weer iets leuks voor jullie bedacht!


Deze keer hebben we voor de Flessenhanger gekozen. Want ook deze kun je erg leuk opbouwen met en sketch. Je kunt er een foto of afdrukje bij combineren.

En dit is dan mijn voorbeeld geworden:


Voor de basis heb ik Kraft papier gekozen. Het designpapier is van Noor! Design. De mallen die ik gebruikt heb, zijn ook van Noor! Design.

Natuurlijk heb ik buiten de flessenhanger nog meer Dutch Doobadoo artikelen gebruikt.


Bovenaan zie je de Paper Art strik. Die heb ik iets bruin gemaakt met distress inkt. En rechts op het kleine labeltje heb ik 2 Cardboard hartjes geplakt.


Links heb ik het superleuke Kraft Paper Art randje gebruikt. En daaronder nog wat pareltjes gemaakt met de Pearl Pen Wit.

Rechts zie een label uit een Label Art vel. Daarop nog een Paper Art vlindertje geplakt. En ook hier mochten de pareltjes niet ontbreken.

Onder de bloem heb ik ook nog een Kraft Art blad geplakt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En ik ben heel benieuwd wat jij gaat maken met deze sketch. 

Je kunt meedoen met onze Challenge tot 29 februari 2016 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op ons Dutch Doobadoo Blog bij Mr. Linky.

Heb je geen blog? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 29 februari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,


2 opmerkingen:

 1. Hoi Monique ,
  Wat een mooie flessenhanger met vele mooie accentjes prachtig geheel !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig , zal proberen die flessenhanger te bemachtigen en dan zie ik wel of er nog tijd over is om hem te maken , beloof niks hihi , maar is wel een leuke uitdaging
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen