Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 21 februari 2016

Challlenge HobbyVision # 47, Thema Happy Birthday

Hallo allemaal,

Op ons HobbyVision blog zijn we weer gestart met een nieuwe challenge. Deze keer is het thema Happy Birthday. Nou, dat is toch zeker niet moeilijk toch?

Dit is dan mijn voorbeeldkaart geworden:


 Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Square gebruikt. De grootste maat heb ik uit Kraft papier overgenomen en uitgeknipt. Een maat kleiner uit wit cardstock en nog een maat kleiner uit designpapier van Maja Design Enjoying Outdoors.

Het plaatje komt uit het Noor! Design Paper & Pictures blok Floral. Het plaatje heb ik gemat op wit cardstock. Daarna heb ik het plaatje tussen de blauwe mal van Noor! Design geschoven.

Aan de bovenkant heb ik de bloemenrandmal van Noor! Design geplakt. De mal heb ik uit designpapier gestanst. Op de mal nog 2 losse bloemetjes uit de Vintage Flourishes serie geplakt.

De groene klimop is een mal van Creative Expressions.


Op een verjaardagskaart horen natuurlijk ook ballonnen. Die heb ik uit de Dutch Doobadoo Cardboard Art Balloons gehaald. Van de grootste ballon heb ik het witte papiertje eraf gehaald. Zo komt het ribbelkarton tevoorschijn.


Hoe leuk zijn de tekstjes van Joy. Ik heb de tekst Gefeliciteerd uit kraft gestanst en bovenop het plaatje geplakt.

En uiteraard geen kaart zonder bloemen. En onder de bloemen heb ik de Dutch Doobadoo Paper Art  en Kraft Art blaadjes gebruikt.


Noor! Design heeft ook hele leuke labeltjes uit de Vintage Flourishes serie. Ik heb hier ook een stempel van Noor! Design opgeplakt.

Op het labeltje en onderop de kaart heb ik nog pareltjes gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.


Deze leuke bloemmallen zijn van Creative Expressions. In deze set zitten 2 takkenstansjes en een malletje voor de bloemen. 

En ook bij deze bloemen, heb ik een Dutch Doobadoo Kraft Art blaadje geplakt.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. 

En natuurlijk hoop ik dat je mee gaat doen met de challenge op ons HobbyVision blog.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen in de webshop bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij dat artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Square  Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Balloons  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - bladeren  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves 2Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker  Noor! Design - Blauwe mal - Vierkant met cirkel  


Noor! Design - Clear Stamp - Sending Messages - Postage Stamps  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Blossoming Branch  Noor! Design - Paper & Pictures - Floral  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Bloem (2st)

1 opmerking:

  1. Hoi Monique,
    Prachtige kaart Monique !! Mooi van kleuren hele mooie details heerlijk om naar te kijken daar word je vrolijk van .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen