Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 25 januari 2016

It's Spring

Hallo allemaal,

Eind deze week ligt de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo al in de winkel. Ik mocht er alvast mee aan de slag. En ik kan je zeggen, dat is elke keer een feestje hoor! Vandaag heb ik de Envelope Art Scallop 2 gemaakt. Wat een leuk model is het toch!


De basis heb ik overgenomen uit kraft papier. De vouwranden gerild en omgevouwen. De randjes heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Vintage Photo. 

De binnenste maten van de mal heb ik overgenomen uit designpapier. Deze is van Kaiserkraft Blue Bay. Ik had hier nog papier van. Ik heb nog zoveel designpapiervellen die al "aangebroken" zijn. Dus ik heb me voorgenomen om die eens op te maken. (Zolang ik het volhoud, want er komt telkens zoveel moois uit hihi).


In het midden heb ik een strook ribbelkarton geplakt met daarover een randje kant. Onderaan het ribbelkarton heb ik de nieuwe No End Borders 2 van Noor Design gebruikt. 

Op de banner heb ik de tekst It's Spring geplakt. Die tekst komt uit de nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Spring dat ook eind deze week in de winkel ligt. 


De bloem heb ik gemaakt met een mal van Joy. Die heb ik uit het designpapier gestanst. En onder de bloem heb ik de Dutch Doobadoo Paper Art Leaves geplakt. 


Aan de bovenkant heb ik nog pareltjes gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearle Pen wit.


Op de flap heb ik nog wat bloemen geplakt. Daaronder horen natuurlijk weer de Paper en Kraft Art bladeren van Dutch Doobadoo. Ook heb ik de swirl van Noor Design gebruikt. En daaraan het leuke labeltje van Noor! Design. Daarop heb ik de letters spring geplakt.


De flap en de binnenkant van de envelop heb ik ook nog bekleed met met designpapier. En om de envelop te laten sluiten heb ik klittenband sluiting gebruikt.Op de mal van de envelop is in het midden een maat aangegeven die je voor een losse kaart kunt gebruiken. Die heb ik overgenomen uit kraft papier. Daar boven op gemat met designpapier.

Het plaatje met de tekst komt uit een vel van deze serie van Kaiserkraft. Daaronder nog een stuk ribbelkarton geplakt. 

Het vogelkooitje komt ook uit de nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Spring. Net als de 3 kleine vogeltjes. Ik vind ze zoooo lief! De vogeltjes heb ik geplakt op de nieuwe Noor Vintage Flourishes Tripple Tricker. Die zijn echt zoooo leuk!

Op het stukje kant heb ik nog een Dutch Doobadoo Cardboard Art Pijl geplakt. Daar heb ik het witte papiertje afgehaald. En zo komt het het ribbelkarton tevoorschijn. De randen bruin gemaakt en nog parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearle Pen.

Op het plaatje nog een bloemetje geplakt met daar midden in een parel gemaakt met de Pearle Pen.


Nog even een paar foto's met envelop en kaart.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Dan wens ik je nog een hele fijne avond/dag. En tot de volgende keer!

Liefs,


Dit zijn de artikelen die ik heb gebruikt. 


PRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Dutch Enveloppe Art - Scallop 2  PRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Spring  Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves 2Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - bladeren   Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - No End Borders 2  


Noor! Design - Vintage Flourishes - Dubbele Tag  Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker  Joy! Crafts - Cutting Die - Bloem 1 (3 stuks)  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Bloem (2st)Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjes


1 opmerking: