Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 2 januari 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #11

Hallo allemaal,

Allereerst wens ik jullie een gelukkig, gezond en creatief 2016 toe.

We zitten alweer aan Sketch Challenge 11! En jullie doen zo vol enthousiasme mee, dat we er nog lekker mee doorgaan!Deze keer hebben we voor MDF Art gekozen. Want MDF kun je ook erg leuk opbouwen met een sketch. Je kunt er foto's of afdrukjes bij combineren.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden:


Ik ben begonnen door het MDF op het designpapier (Enjoying Outdoors van Maja Design) te leggen en over te trekken. Ook de plaatjes komen uit het vel van deze serie.


De Paper Art vlinders mogen natuurlijk nu ook niet ontbreken. Ik ben echt fan van deze vlinders. Bovenaan heb ik parels gemaakt met de gave Dutch Doobadoo parelpen wit. Ook op de andere luikjes heb ik parels gemaakt met de parelpen.


Hier heb ik een label uit de Dutch Doobadoo Label Art gebruikt. En ook hierop weer pareltjes gemaakt met de parelpen.


En ook hier de Label Art met parels gemaakt met de parelpen.


En hoe leuk zijn de Dutch Doobadoo Cardboard Pijlen? Ze geven net even dat leuke effect op je kaart of andere creatie. Ik heb het witte papiertje eraf gehaald. Dan komt het ribbelkarton tevoorschijn. De randjes heb ik nog even bruin gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo.

Verder heb ik mallen gebruikt van Noor! Design zoals de vlindermal en de mallen uit de nieuwe set One of a kind tuinset. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 januari 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op ons Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky.

Heb je geen blog? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 januari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen  dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten