Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 29 januari 2023

Een bloemetje

 Hallo allemaal,

De nieuwe Dutch Doobadoo collectie ligt sinds deze week in de winkel en wat is die weer tof! Voor de kaart van vandaag heb ik gekozen voor de Fold Art Michael en de Mask Art Bomen. 


Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit zwart cardstock en daarna uitgeknipt. De twee middelste lijnen tussen de 3 lijnen heb ik gerild. Als je op een mal 3 lijnen naast elkaar ziet liggen, dan is dit altijd de rillijn of is sommige gevallen de snijlijn. De twee buitenste lijnen zijn de lijnen voor het designpapier.

Fold Art Michael
470.784.205


De binnenmaten heb ik overgenomen uit Elizabeth Craft Cardstock Soft Finish. Hierop heb ik wolken gemaakt met de Dutch Doobadoo wolkenmask en Distressed Inkt Tumbled Glass. En daarna heb ik het gras gemaakt met de Dutch Doobadoo gras mask en distress ink moved lawn. Daarna heb ik de nieuwe bomenmask erop gelegd. Ik heb eerst de witte structuurpasta gekleurd met distress inkt walnut stain. Daarna heb ik dit over de mask gesmeerd. De kleine blaadjes die ook op deze mask zitten, heb ik eerst afgelakt. Deze heb ik daarna gekleurd.

Mask Art Wolken
470.784.073


Mask Art Grass
470.784.074


Mask Art Bomen
470.784.202


Het eindresultaat.

Dutch Doobadoo Structuurpasta wit
870.000.000

In het middelste gedeelte van de kaart zwaait Benjamin je toe vanuit de luchtballon. En hij heeft zijn mandje ook nog eens volgestopt met aardbeien. De luchtballon heb ik gemaakt met de mallen van creative craftlab en Studio Light. Ook Benjamin, het strikje en het zakdoekje zijn van Creative Craftlab. Op de ballon heb ik de tekst een bloemetje geplakt. Deze is van Marianne Design.


Op de rechterkant heb ik de Daisy bloem van Marianne Design geplakt. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Naast Dutch Doobadoo heb ik de volgende artikelen gebruikt:
- Stansmal Friendz Benjamin CCL-FR-CD476
-Stansmal Friendz Mand CCL-FR-CD477
-Stansmal Friendz Aardbeien  CCl-FR-CD478
- Paperpad Fruity CCL-FR-PP80
- Paperpad Fruity Garden CCL-FR-FP-PP81
- Stansmal Friendz Bulldog Buddy (Strikje) CCL-FR-CD172
- Stansmal Friendz Baby (doekje in de hand van Benjamin) CCL-FR-CD156
- Stansmal Essentials Cirkels CCL-ES-CD415
- Stansmal Hot Air Balloon SL-SS-CD459
- Creatable Daisies Marianne Design LR0790

Liefs,

1 opmerking: