Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







vrijdag 11 november 2022

Winnen doe je samen

 Hallo allemaal,

Binnenkort begint het WK voetbal. Dan is het toch superleuk om voetbalkaartjes te maken. En laten we nu bij Dutch Doobadoo een hele collectie met voetbalartikelen hebben! Daarom zijn we met het team aan de slag gegaan met deze artikelen en hebben we een superleuke Instahop voor jullie. Dit is dan mijn voorbeeld geworden.


Ik heb bij deze kaart weer verschillende Dutch Doobadoo artikelen met elkaar gecombineerd. De achterste kaart is een mal die in de Crafty Kit - Kick It zit. Ook zit in deze Crafty Kit designpapier, een stickervel met diverse tekstjes en een uitdrukvel met verschillende plaatjes.

Crafty Kit- Kick It
472.100.003

472.100.003 Crafty Kit - Kick It


Deze tekstjes staan op het stickervel dat in de Crafty Kit zit, net als de bokaal. De tekstjes heb ik eerst op wit cardstock gemat en daarna weer op geel designpapier dat in de Crafty Kit zit.



De Magnoliastempel heb ik ingekleurd met copics. De voetbal is van Crealies en de goal zit ook op het uitdrukvel dat in de Crafty Kit zit.



Een andere voetbalartikel is de Card Art Voetbal. De tekst en de voetbalschoenen staan ook op het uidrukvel. Het voetbaltenue is van Crealies.

Dutch Card Art Voetbal
470.713.792

470.713.792 Card Art Voetbal


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,



1 opmerking:

  1. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

    Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen