Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 21 september 2022

Trick or Treat

 Hallo allemaal,

Sinds gisteren ligt de nieuwe toffe collectie van Dutch Doobadoo in de winkel. En hij is om te griezelen, echt zooo gaaf!! Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met de Card Art Hounted House en heb deze gecombineerd met een al wat oudere mal. Want ook die blijven superleuk om te gebruiken.


De Card Art Hounted House heb ik gecombineerd met de Dutch Box Art Pop Up Box. Deze heb ik uit zwart cardstock overgenomen. De binnenmaten overgenomen uit designpapier. Daarna heb ik het doosje dichtgeplakt. Voor de strookjes aan de binnenkant van het doosje heb ik 3 stukjes cardstock van 1 cm breed gesneden. De lengte is de breedte maat van het doosje plus 2 x1 cm voor de plakrand aan de zijkanten. 

Dutch Box Art Pop Up Box
470.713.057

470.713.057 Dutch Box Art Pop Up Box


 Tegen de de achterste strook heb ik de nieuwe Card Art Hounted House geplakt. De mal heb ik overgenomen uit zwart cardstock en daarna de binnenmaten uit designpapier. De onderkant paste niet helemaal en heb daarom aan beide onderkanten een stukje eraf geknipt. Achter de mal heb ik tegen de achterwand de berkenbomen van Marianne Design geplakt. En natuurlijk mag het spookje niet ontbreken.

Card Art Hounted House
470.784.159

470.784.159 Card Art Hounted House


In de nieuwe collectie zit ook de Paper Art Fantasy Lamps. Deze is echt zooo gaaf. Een vel met diverse vormen lantaarnpalen die klaar zijn voor gebruik. Je hoeft ze alleen uit te knippen en daarna op te plakken. Ik heb een lantaarnpaal voor het huis geplakt. Op de naar buiten gevouwen rand heb ik een tekstballon geplakt en daarop de tekst Trick or Treat gestempeld. De tekstballon heb ik overgenomen uit de Dutch Doobadoo Mask Art Slimline Spatter. 

Dutch Laser Paper Art Fantasy Lamps
472.950.011

472.950.011 Laser Paper Art Fantasy Lamps


Dutch Mask Art Slimline Spatter
470.784.138

470.784.138 Mask Art Text


Op de tussenstrookjes heb ik nog 2 grafzerkjes geplakt. Deze komen uit een al wat oudere Paper Art Halloween van Dutch Doobadoo. 

Dutch Doobadoo Paper Art Halloween
472.950.001

xDDBD Paper art black 472.950.001 Halloween


Tegen de voorste 2 strookjes heb ik een randmal met pompoenen geplakt. Hier tegen aan nog een klein grasrandje. Natuurlijk mag bij een Halloween kaart een vogelverschrikker en een kookpot niet ontbreken. 

Naast Dutch Doobadoo heb ik de volgende artikelen gebruikt:
Designpapier Echo Park - Spooky
Marianne Design Creatable Fores XL LR0772
Marianne Design Col 1473 Eline's Halloween
Marianne Design randmal pompoenen
Elizabeth Craft Designs tekststempel CS 249
Elizabeth Craft Designs 1704 Scarecrow
Elizabeth Craft Designs 1707 Halloween Accessories Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Dan wens ik je nog een fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs, 

1 opmerking: