Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







dinsdag 7 juni 2022

Jarig

 Hallo allemaal,


Voor vandaag heb ik een eenvoudige verjaardagskaart gemaakt. Ik heb hierbij de Mask Art Zonnebloem gebruikt.



Ik ben begonnen door de mask op het aquarelpapier te leggen en deze in te smeren met de transparante structuurpasta.

Mask Art Zonnebloem
470.784.134

470.784.134 Mask Art Zonnebloem


Zodra de transparante structuurpasta goed droog was, heb ik het op kleur gebracht met Distress Spray Villainous Potion. Dit heb ik dan weer nat gespoten en de inkt over het papier laten lopen. Met de heattool heb ik de inkt gedroogd. De pasta neemt niet de kleur op van de inkt en daardoor blijft de kleur van de pasta wit (de kleur van de achtergrond, het aquarelpapier).

Dutch Transparante Structuurpasta
870.000.001

870.000.001 Structuurpasta transparant 100ml



Boven de tekst Jarig (deze is van Carlijn Design) heb ik zwarte vlinder geplakt. Deze komt uit de Dutch Paper Art Vlinders. Dit is een vel met diverse vlinders. Ze zijn direct klaar om te gebruiken. Je hoeft ze alleen uit te knippen en daarna op je creatie te plakken.

Dutch Paper Art Vlinder
472.950.010

472.950.010 Dutch Paper Art Vlinders zwart


Onderaan de kaart heb ik nog een Magnolia geplakt. Deze heb ik ingekleurd met copics. In de 4 hoeken heb ik nog parels gemaakt met de paarse parel pen van Dutch Doobadoo. Naast de standaardkleuren wit en zwart hebben we nog veel meer kleuren parelpennen waaronder deze paarse. 

Dutch Pearl Pen Paars
870.003.092

870.003.092 Dutch Doobadoo Pearl Pen paars


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,





1 opmerking: