Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 21 maart 2022

Jarig

 Hallo allemaal,

Hebben jullie de nieuwe collectie al gespot? Wat is die toch weer tof! Één van de nieuwe mallen is de Card Art Strawberry. En die is er echt 1 om van te smullen. Je zou er zo een hap uit willen nemen.


Ik ben begonnen door de mal over te nemen uit zwart cardstock. Daarna de binnenmaten overgenomen uit rood en groen cardstock.  

Dutch Card Art Strawberry
470.784.111

470.784.111 Fold Card Art StrawberryDe zwarte pitjes op de aardbei heb ik gemaakt met de zwarte structuurpasta. De mal heb ik op het rode cardstock gelegd en daarna de zwarte structuurpasta erover gesmeerd. 

Dutch Doobadoo Structuurpasta Zwart
870.000.090
870.000.090 Dutch Doobadoo Structuurpasta zwart 250 ml

Ik ben echt fan van de Magnolia stempels. De stempel heb ik gekleurd met copics.De aardbei heb ik vervolgens op de Card Art Cheese Board geplakt. 

Dutch Card Art Cheese Board
470.784.010

470.784.100 Card Art Cheese Board

 

De binnenmaat van het Cheese Board heb ik overgenomen uit glad wit cardstock. Daarna heb ik de nieuwe Dutch Mask Art Slimline Strawberries erop gelegd. Deze mask bestaat uit 2 delen: 1 mask met de aardbeien en de andere voor de groene blaadjes bovenop de aardbei. Ik ben begonnen met de aardbei. Die heb ik op het witte cardstock gelegd en met rode inkt de aardbeien gekleurd. Daarna heb ik de andere mask erop gelegd. En als je hem goed legt, hoef je het maar 1x erop te leggen en kun je alle blaadjes inkleuren met groene inkt. En dan krijg je dit leuke resultaat. Een doodle randje erom heen maakt het helemaal af.

Dutch Mask Art Slimline Strawberries
470.784.108
470.784.108 Mask Art Slimline Strawberries


De aardbei mal is van ECD en mag natuurlijk niet ontbreken bij de Card Art Strawberrie.  De Jarig mal is van Carlijn Design. De Jarig mal had ik gewonnen bij Doe@Ding bij hun 15-jarig bestaan. De buitenste rand van de Jarig mal heb ik niet gebruikt. Die vond ik toch te groot bij deze kaart.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen:

  1. Hoi
    Super mooi gemaakt en leuk om te combineren met de magnolia stempels.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kaart,heb je de mask bewerkt met een dabber?ik had met applicator,overal inkt,en weinig op papier

    BeantwoordenVerwijderen