Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 11 januari 2022

Be grateful....

 Hallo allemaal,

Voor vandaag heb ik een kaart gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo mal Card Art Label. Dit is echt zo'n toffe mal die voor elke gelegenheid te gebruiken is.


De basis heb ik overgenomen uit het Monochromes Shades of Boho behorend bij het designpapier Bohemian Harmony van Maja Design. Uit het designpapier heb ik de binnenmaten overgenomen. 

Dutch Card Art Label
470.784.071

470.784.071  Card Art Label


De Magnolia dame heb ik gekleurd met copics. De huid heb ik gekleurd met E000, E00, E04, E11 en R20. De jurk met BG70, BG72, BG75 en BG78.


Bij een dame horen natuurlijk spiegeltjes en lippenstift. In de binnenkant van de spiegel heb ik gemaakt met zilverkleurig glanskarton.
De ovaal heb ik overgenomen uit blauw en bruin monochromos en de binnenmaat uit designpapier. Links en rechts heb ik nog wat pareltjes gemaakt. Om het af te maken heb ik op de bovenrand van de ovaal nog wat kant- en klare- bloemetjes geplakt. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een fijne dag. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen: