Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 26 juni 2021

Bloghop nieuwe collectie juni Dutch Doobadoo

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie van Dutch Doobadoo geeft je het echte zomerse gevoel, ben je er klaar voor?
Met het team zijn we aan de slag gegaan met deze toffe collectie en hebben een superleuke bloghop voor jullie. Hop je gezellig mee?  • Ga van 26 juni t/m 28 juni langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Voor deze bloghop ben ik aan de slag gegaan met de Fold Art Slimline Scallop.


Wat is dit toch een superleuke mal! Met deze mal maak je een pocketkaart waarin je een label kunt schuiven. Voor deze kaart heb ik het papier van Maja Design gebruikt. De basis heb ik overgenomen uit cardstock en de binnenmaten uit designpapier. De rillijnen gerild en daarna het onderstuk naar binnen gevouwen. De plakrandjes naar binnen gevouwen en op de voorkant van de kaart geplakt. Daarvoor heb ik eerst designpapier op de grote zijde geplakt.

Fold Art Slimline Scallop
470.713.877

470.713.877 Fold Art Slimline Scallop PocketIn de kaart heb ik een label geschoven. Het plaatje zit bij het designpapier van Maja Design.De kaart zonder label. In de kleine bloemetjes heb ik een pareltje gemaakt met de Pearl Pen Wit.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


Dan nog even de kaart met label. Ik heb de kaart opgepimpt met diverse Magnolia mallen.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk voor je altijd leuke reactie. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 


Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,2 opmerkingen: