Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 5 oktober 2020

It's Your Birthday

 Hallo allemaal,

Wat zijn de Dutch Doobadoo Crafty Kits toch superleuk! In deze kits zitten een Shape Art, designpapier, stickervel met tekstjes en een vel met embellishments voor het oppimpen van de kaart.Voor deze verjaardagskaart heb ik de Crafty Kit - One More Stitch gebruikt.

De Shape Art die in deze kit zit, heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit zwart cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier. Ook dit designpapier zit in deze Crafty Kit.

Crafty Kit - One More Stitch
472.100.004

472.100.004 Crafty Kit - One More Stitch


De rode en groene klosjes zijn van Magnolia. De tekst en de embellishments die ik hierop geplakt heb, komen ook uit deze Crafty Kit. Zijn ze niet leuk? Door ze op te plakken met 3D kit, krijg je een beetje diepte op de kaart.


In het midden van de kaart heb ik een prachtige blauwe mal van Noor! Design geplakt. Door deze mal heb ik een wit lint gehaald. Bij het stansen van de mal worden gelijk ook gaatjes in de rand gestanst. Omdat de Kit One More Stitch heet, moest ik natuurlijk de rand gaan borduren. Ook de binnenrand heb ik geborduurd. De stempel is van Magnolia en heb ik ingekleurd met copics. Met de Signo Uniball glitterpen heb ik goudkleurige stipjes rondom de stempel gemaakt.


Bij de blauwe mal hoort ook de tekstmal Jarig. Ook deze heeft gaatjes na het stansen. En natuurlijk moest ook deze geborduurd worden. 


Onder de blauwe mal heb ik 2 stukken designpapier geplakt die ik gemat heb op wit cardstock. Aan de linkerkant van deze stukken cardstock heb ik de nieuwe Vintage Border Esmeralda van Noor! Design geplakt. Beide in de kleur van het designpapier. Onder en boven deze stukken designpapier heb ik nog een nieuwe mal van Noor! Design geplakt, de Scr@ap mal Notebook Circles. Wat een beauty's deze mallen 😍.

Vintage Border Esmeralda
6002/1545

6002/1545 Vintage Border Esmeralda


Scr@p mal Notebook Circles
6002/1515 

6002/1515 SCR@P mal Notebook Circles

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking: